Sådan installeres DSL på et hotel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg en internetudbyder (ISP). Bestem, hvor installationen af ​​det trådløse DSL modem vil være. Normalt er DSL modeminstallationer baseret i et centralt område af hotellet. Dette muliggør hurtigere og mere pålidelige netværksforbindelser til hvert værelse, kontor, opholdsstue eller lobby.

2.

Slut dit DSL modem ved at tilslutte et telefon- eller DSL-filter til telefonstikket Det vil være den vigtigste forbindelse til internettet. Telefonfiltre leveres normalt med DSL-modemet, men de kan også købes hos elektronikforretninger. Telefonfilteret forhindrer telefoninterferens og er det samme som dem, der følger med et DSL-modeminstallationssæt til hjemmet. Det er kun nødvendigt, hvis en telefonlinje bliver brugt til DSL og telefonopkald. Tilslut telefonledningen mellem telefonliniefilteret og bagsiden af ​​dit trådløse DSL-modem.

3.

Tilslut et CAT5 Ethernet-kabel (dette er et bredere kabel med det, der ligner en super -stikket telefonstik) i modemets Ethernet-port på bagsiden. Tilslut den anden ende til Ethernet-porten i computeren. Tilslut strømforsyningen til modemets bagside, og sæt den i en stikkontakt. modem på for at kontrollere, at modemforbindelsen virker.

4.

Tænd din computer og start den foretrukne webbrowser. Indtast et hvilket som helst søgeord i søgelinjen og udfør en søgning, trykke på 'Enter' -tasten og få søgeresultaterne. Dette viser, at forbindelsen kan gennemse internettet.

5.

Køb repeaters for at udvide DSL-signalet. Gentagere er små routere, der kan placeres på forskellige steder på hotellet for at udvide det trådløse internet signal fra den trådløse gateway (DSL modemet tilsluttet DSL-linjen). Gentagere er Generelt installeret for hver fire til seks dækningsrum. Dette kan variere afhængigt af hotellets konstruktion. Hvis du finder langsomme forbindelser i værelser, der ligger langt fra gatewayen, skal du tilføje yderligere repeaters.

6.

Gentag gentagere. Placer dem strategisk for at opbygge et Wi-Fi-netværk, hvor hver forbindelse er den samme hastighed som værelser tæt på hovedrouter eller gateway.

7.

Installer et DSL-filter på hver repeater. telefonen, der var i rummet fra telefonlinjeudgangen. Tilslut repeateren til telefonstikkontakten. Sæt telefonen i repeaterens telefonudgang. Tilslut strømforsyningen til repeaterens bagside og derefter stikkontakten til tænde den. Der kan eller ikke være en 'On / Off' -knap på repeateren.

8.

Bestem, om kunder vil blive faktureret for internetadgang. For at oplade, skal du blot oprette et 'Wireless Private Network' med et login og et kodeord. Bill kunder på deres værelse eller telefonnumre for at få adgang til internettet, og give dem et login og adgangskode for adgang. Internetudbyderen hjælper med at udføre denne opsætning. At tilbyde gratis internetadgang kræver, at intet andet end etablering af et trådløst netværk er åbent for kunderne og giver en ekstra fordel for kunderne at booke hotellet.

Tips og advarsler

  • En Telefonswitch Router (TSR) bruges sammen med T1 linjer til at oprette forbindelse til internettet ved højere hastigheder end DSL linjer. En TSR bruger eksisterende telefonledning, der allerede er på plads til værelserne. Der er ingen grund til at have værelser udstyret med en anden telefonlinje. Gæsten kan være på internettet ved T1-hastigheder uden at skulle forstyrre eller tilføje ledninger eller kabler og stadig foretage opkald over telefonlinjen.
  • Vær opmærksom på, at de samme trådløse radiofrekvenser, der aktiverer trådløst internet, kan gøre det muligt for hotellet at modtage al kommunikation herom. Selvom det primært er gjort for at snuse ulovlig aktivitet eller billeder, der sendes over netværket, er det noget at altid holde i tanker om der er en vis grad af sikkerhed, der ønskes for gæster 'trådløs kommunikation.
  • Fastlæggelse af, hvordan du installerer DSL (digital abonnentlinje) på et hotel, afhænger af den valgte internetkonfiguration. Et vellykket hotel tilbyder fremragende service, og et Wi-Fi-netværk, hvad enten det er gratis eller gebyrbaseret, er en udvidelse af denne service, idet det antages, at kunderne ikke støder på internetproblemer i deres hotelophold. Gør-det-selv internetinstallationer kan består i at forbinde et trådløst DSL-modem til yderligere trådløse adgangspunkter eller anvende en højere T1-linje med en central telefon enhed (TU) til at levere internet-signaler via telefonlinjer overalt for at give bredbåndsforbindelse til alle kunder med bærbare computere.