Ulemperne ved webcasts

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Webcasts kan give et virtuelt foredragsrum eller klasseværelse for mennesker over hele verden. Webcasts downloades ikke og gemmes på en persons computer, men streames typisk over internettet fra en fjernserver. Webcasts kan vises live og kan også arkiveres til senere hentning. Webcasts kan sendes til en lille gruppe udvalgte individer eller til et globalt globalt publikum.

Netværk

Kvaliteten af ​​webcastsessioner afhænger i høj grad af netværksforbindelsen tilgængelig for webcast-brugere. Langsome netværksforbindelser understøtter muligvis ikke videooverførsel. Netværksforbindelser kan også sænkes, da flere mennesker join og se live webcasts, hvilket reducerer webcastens kvalitet. Enhver pause i netværksforbindelsen vil medføre tab af webcast.

Udstyr

Teknologien og udstyret, der bruges til at understøtte webcastsessioner, kan være dyrt. udstyr, såsom kameraer, mikrofoner eller lys, er dyrt. Værten for webcasten har brug for en hurtig netværksforbindelse til at understøtte overførslen af ​​live video feed til webcast deltagere. t viewer skal have adgang til en computer for at se webcast.

Feedback

Målmedlemmer får ikke det samme niveau af interaktion under en live webcast som de ville under en live session. Publikumens medlemmer eller deltagere kan kun kommunikere med højttaleren via chatrum gennem tekstmeddelelser, der er placeret i en kø. Derudover kan spørgsmål ikke besvares, da de opstår, da en taler eller assistent muligvis ikke overvåger spørgsmål, når de præsenterer webcastsessionen.