Sådan øges kabelhastigheden på Mediacom

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontakt Mediacom (nummer ikke tilgængeligt på hjemmesiden, men angivet øverst i din månedlige fakturaerklæring) og anmode om at opgradere til servicepakken 'Mediacom VIP Online'. Dette er den hurtigste internetforbindelse, som virksomheden tilbyder og koster omkring 29,95 dollar om måneden (fra juni 2010).

2.

Kontrollér kabelforbindelsen, der kører fra dit Mediacom-kabelmodem til din computer. Hvis kabelforbindelsen ikke er sikker, falder din internethastighed fra.

3.

Fjern internethistorikken, cookies og cachen på din internetbrowser. Da disse begynder at opbygge, falder din internethastighed af. Du kan slette oplysningerne fra din internetbrowser via fanen 'Værktøjer'.

4.

Juster den reserverede båndbredde ned til nul procent. Alle computere har en grænse på omkring 20 procent. Dette forhindrer computeren i at bruge hele internethastigheden ad gangen. Dette gøres for at forhindre computerens modem i at bruge al RAM på systemet, men du mister 20 procent af den samlede forbindelseshastighed. Klik på 'Start' og 'Kør' (eller hold nede 'Windows' og 'R' 'i Vista og Windows 7) og skriv' gpedit.msc 'og tryk på' Enter. 'Vælg' Computer Configuration, Administrative Templates ',' Network ',' QOS Packet Scheduler 'og endelig' Limit Reservable Bandwidth. ' Klik på 'Næste indstilling', og angiv derefter båndbreddegrænsen til '0.' Klik på 'Anvend', og internetforbindelsen bliver øjeblikkeligt hurtigere.

Mediacom er en kabel-tv-udbyder, der også specialiserer sig i telefon og internet service. Hvis du abonnerer på Mediacom-kabelpakken og vælger internetforbindelsen, modtager du din højhastighedsforbindelse via kabelmodem (i stedet for DSL). Hvis du vil have den hurtigste hastighed muligt med din Mediacom internetforbindelse, er der et par forskellige tilslutningsmuligheder og justeringer til rådighed for dig.