Sådan opretter du en trådløs server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Søg på overfladen af ​​din router for en fire-tal sekvens adskilt af prikker. Søg også efter et brugernavn og kodeord under sekvensen. Du har brug for disse til at kende din routerens internetprotokoladresse og login-legitimationsoplysninger.

2.

Åbn din computers webbrowser og åben din router s konfigurationsside ved at Gå til den adresse, du fandt på din router. Log ind ved hjælp af legitimationsoplysningerne, når du får en prompt for login.

3.

Klik på 'Firewall Settings' Regler 'eller' Firewall 'på venstre side af siden.

4.

Tilføj en tjeneste her ved hjælp af knappen' Add, '' Add Service 'eller' New Service . 'Du har muligvis brug for en anden metode, men du slutter generelt med denne form for opsætning. Angiv portene, navnet på din tjeneste og din serveres IP-adresse i deres relevante felter.

h4> Tips og advarsler

  • Glem ikke at gemme dine ændringer, når du er færdig med at konfigurere din router til serveren.
  • Servere har brug for visse porte åbnet på din computer, især hvis de løber gennem en trådløs router. Manglen på en Ethernet-forbindelse giver et behov for højere sikkerhedsforanstaltninger mellem routeren og computere, der modtager og transmitterer data på den. Som standard har de fleste routere en firewall, der blokerer alle udgående pakker bortset fra dem, der sendes af computeren som reaktion på en anden pakke, hvilket gør det vanskeligt at køre en server gennem dem.