Sådan vælger du en proxyadresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug en proxysitesliste til at finde et websted, der passer dig (se Ressourcer). En række tjenester vil give lister over proxywebadresser, som i øjeblikket bruges af mennesker over hele verden. Disse lister kan give dig mulighed for at bruge et par forskellige websteder og se, hvilken har en grænseflade, som du kan lide mest. Brug af et par forskellige websteder som en slags 'prøve og fejl' -periode hjælper dig med at se, hvilke websteder der er umagen værd, og hvilke websteder der ikke er mere end pladser til reklamer.

2.

Se på webstedets bedømmelser og brugsstatistikker for en bestemt proxyadresse på en af ​​proxylisterne. Proxy lister giver brugere mulighed for at vurdere kvaliteten af ​​de proxy adresser, de bruger, og brugsstatistikker kan give dig en god indikation af, hvor mange mennesker der bruger et bestemt websted. Jo højere rating og de flere mennesker bruger et bestemt websted, desto bedre er en indikation på et websteds kvalitet. Hvis en proxyadresse er dårlig vurderet eller næsten ikke har nogen besøgende, kan det være en indikation på, at hjemmesiden ikke er din tid værd .

3.

Brug en proxyadresse, som du rent faktisk kan komme til på dit netværk. Visse netværksadministratorer (især via offentlige internetforbindelser og forretningsforbindelser) blokerer automatisk brugere for at være at kunne bruge proxyadresser. At finde en proxyadresse, som du rent faktisk kan få adgang til på din netværksforbindelse, kan være en god indikation for at du skal holde fast ved det pågældende websted, da det ikke er populært nok til at være blevet blokeret manuelt af din systemadministrator. < / p> Proxy-adresser er websteder, du kan bruge til at maskere din IP-adresse, mens du surfer på internettet. Din IP-adresse er et unikt nummer, som kan bruges til at spore din generelle placering, såvel som brugt af din internetudbyder til at spore dine handlinger på internettet. Visse websiteadministratorer vil også kunne se din IP-adresse, når du ser deres side. Hvis du vil vælge en proxyadresse, der skal bruges til at skjule din IP-adresse, er der et par ting, du skal overveje.