Alternativer til SecureCRT

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  SecureCRT fra VanDyke Software er et softwareprogram, der tilbyder terminalemulering med SSH. SecureCT 'giver sikker fjernadgang, filoverførsel og datatunneling til alle i din organisation.' SecureCRT er kompatibel med Windows 7; Det tilbyder tabbed visningsindstillinger, træk-og-slip-filoverførsel, fuld SSH1 og SSH 2 support, SFTP support, brugergodkendelse, port forwarding, en firewall og terminalemulering. Hvis du har brug for at finde en erstatning til SecureCRT, skal du undersøge, hvilke funktioner du skal bruge fra dit nye program.

PuTTY

PuTTY (se Resources) er en fri, open source SSH-klient og terminalemulator. PuTTY understøtter SSH 1 og SSH2, SFTP, SCP og PSCP. PuTTY er et attraktivt valg for mange mennesker, der skifter fra SecureCRT, fordi det er gratis og fordi det har en stor funktionsliste.

KiTTY

KiTTY (se Resources) er en fri, open source-ændret version af PuTTY. KiTTY har alle de samme funktioner i PuTTY 0.60 med ekstra support til sessionsfilter, portabilitet, automatisk adgangskode, mere raffineret grafisk brugergrænseflade, automatisk opsparing, binær komprimering og WinSCP integration. KiTTY er et alternativ til SecureCRT, hvis PuTTY ikke tilbyder alle funktioner, som du har brug for.

Tera Term

Tera Term (se Resources) er en grundlæggende freeware terminal emulator til widows. Tera Term er ikke opdateret siden august 1999, men tilbyder stadig en god terminal emulator med støtte til VT100, telnet og seriel portemulering. Tera Term indeholder mulighed for udvidelsesmoduler, og med TTSSH kan du tilføje SSH-support til Tera Term. En lommeversion til Windows CE er også tilgængelig.

Cygwin

Cygwin (se Resources) tilbyder en 'Linux-lignende miljø ent for Windows. 'Cygwin, som Tera Term, er en base-level terminal emulator med en række forudformede' pakker ', så du kan bruge SSH, LFTP, openSSH og forskellige andre pakkeprotokoller. Cygwin er designet til at efterligne Linux-terminalen og tilbydes som freeware.

iTerm (Mac)

iTerm (se Resources) er en freeware, fuldt udstyret terminalemulator til Mac OS X programmeret med brug af kakao iTerm tilbyder tabbedeterminaler og VT100-emulering. I modsætning til andre alternativer til SecureCRT inkluderer iTerm native Apple Script-support, men er kun tilgængelig til Mac OS X. Du kan bruge iTerm med forskellige SSH-moduler efter behov.