Hvad er funktionerne i internetprotokollen?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Internet Protocol, eller IP, er den metode, der styrer, hvordan computere deler data på tværs af internettet. Når en computer sender data, f.eks. En e-mail eller en webformular, bliver dens meddelelse analyseret i små pakker, der indeholder afsendelsescomputerenes internetadresse, modtagers computerens adresse og en del af meddelelsen. Internet Protocol tjener flere grundlæggende funktioner.

Adressering

IP-pakkeoverskrifter indeholder adresser, der identificerer afsendelsescomputeren og modtageren. Routere bruger disse oplysninger til at styre hver pakke på tværs af kommunikationsnetværk og forbinde sende- og modtagelsescomputere.

Genmontering

Internet Protocol holder styr på den måde, hvorpå meddelelser mellem computere brydes ind i pakker. Da de fleste beskeder er for store til at passe i en pakke, og da pakkerne ikke sendes i nogen organiseret rækkefølge, skal de genmonteres, når de kommer til modtageren. IP dikterer, hvordan pakker er samlet i brugbare meddelelser.

Timeouts < / h2> Hver IP-pakke indeholder en selvdestruktiv tæller, der begrænser dens levetid. Hvis en pakkes definerede levetid udløber, bliver pakken ødelagt, så internettet ikke overbelastes med ødelagte pakker, der strækker sig uden problemer.

Valg < / h2> IP indeholder valgfrie funktioner, såsom at lade afsendelsescomputeren beslutte, hvilken vej dens pakker tager for at komme til modtageren, for at spore den sti, de tager, eller at medtage ekstra sikkerhed i pakkerne.