Hvorfor skal en internetudbyder bruge internettet?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Fysiske forbindelser

Traditionelle internetudbydere giver internetforbindelser via en telefonlinje i dit hjem. Telefonlinjer blev brugt i mange år, før internetforbindelser blev tilsluttet gennem dem, og yderligere oversættelse er påkrævet, før de kan understøtte internettrafik. Andre konfigurationer kan træk service fra en parabol, kabel eller en mobiltelefonforbindelse. Uanset forbindelsesmetoden indsamler internetudbyderen eller det trådløse selskab signalet, før det forbinder til internettet, og fungerer som en rutestation for signalet.

Signalsti

Din internetudbyder fungerer som mellemmand mellem internetforbindelser og din computer . Hver pakke data, der er uploadet eller downloadet fra din maskine, passerer gennem din internetudbyder, før du tilslutter andetsteds. Uden internetudbyderen vil din forbindelse ikke have nogen steder at gå, da internetudbyderen leder forbindelsen til din ønskede netværksplacering.

Internetbackbones

Din lokale internetudbyder bruger normalt et andet mellemliggende selskab til at lede internettrafik. Disse internetbackbones har enorme båndbreddebredder og sælger adgang til internetudbydere, der igen sælger adgang til slutbrugere.

Omgå Internetudbydere < / h2> Mens det teoretisk er muligt at omgå din internetudbyder og købe en forbindelse direkte fra et af disse større virksomheder, ville prisen være uoverkommelig for en person eller husstand. Det er langt mere muligt at købe tilslutning fra en internetudbyder.

Interkonnektivitet

Da Internettet ikke har nogen central placering, kan din internetudbyder ikke oprette forbindelse til et 'hub' for at få adgang til hvert enkelt websted. Din evne til at oprette forbindelse til internettet afhænger snarere af din internetudbyder ' s forbindelse til andre internetudbydere. Da hver udbyder forbinder til andre, og de til endnu mere, kan en forbindelse til et bestemt websted rute gennem et hvilket som helst antal forbindelser mellem forskellige båndbreddeudbydere, før de indlæser data til din computer. Da hver hjemmeside og server hviler et sted inden for dette kontinuum af internetudbydere, forbliver hver del af internettet tilgængelig fra enhver anden del. Hvis du allerede har et modem, en telefonlinje og en computer med en webbrowser, har du alle de fysiske komponenter, der er nødvendige for at oprette forbindelse til internettet. Disse komponenter vil dog ikke give dig nogen internetadgang, før du betaler en internetudbyder eller internetudbyder til en forbindelse. Selvom den eneste forskel ser ud til at være en bule i din tegnebog hver måned, er forbindelserne fra din internetudbyder kritisk for dit netværk at fungere.