Sådan installeres et SSL-certifikat på en SBS 2003

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer.' Vælg 'Administrative Tools' i listen og klik på 'Internet Information Services.' Dette åbner den primære internetserverkonsol for SBS.

2.

Højreklik på dit website navn på venstre side af vinduet og vælg 'Egenskaber'. Klik på 'Directory Security.' Klik på knappen 'Rediger' i afsnittet 'Autentificering og adgangskontrol' i dette vindue.

3.

Vælg 'Process Pending Request' og klik på 'Next'. Indtast filnavnet til dit SSL-certifikat i det følgende vindue. Klik på 'Næste'.

Klik på knappen 'Afslut' på det sidste skærmbillede for at installere certifikatet og lukke installationsguiden.

Et Secure Sockets Layer-certifikat (Secure Sockets Layer) giver din webserver krypteringstjenester, som beskytter de oplysninger, der sendes fra en browserens browser til serveren. Hvis dataene opfanges af en hacker, er det ulæseligt fra krypteringen. Du kan installere et SSL-certifikat, der er købt hos en certificeringsmyndighed eller en, du har genereret dig selv til testformål. Installering af certifikatet på Windows Small Business Server (SBS) 2003 udføres i Internet Information Services (IIS).