Sådan opretter du en Actiontec GT704 til Qwest DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vent til den dato, hvor din Qwest DSL-tjeneste vil blive igangsat for at tilslutte din Actiontec GT704. Du skal modtage et brev fra Qwest, der informerer dig om datoen og andre relevante installationsoplysninger.

2.

Tag alle telefoner eller faxmaskiner ud af telefonlinjen, der bruger DSL og læg telefonfiltrene på plads. Plug telefonerne og faxmaskinerne i telefonens filtre.

3.

Slut Actiontec GT704 til et stikkontakt, og tilslut DSL-ledningen til en telefonlinje med Qwest DSL aktiveret . Brug ikke et telefonfilter. Vent til alle lysene tændes på modemet.

4.

Åbn en webbrowser på din computer og skriv http://192.168.0.1 i adresselinjen. Klik på 'Opsætning / Konfiguration.'

5.

Klik på 'Start Basic Setup', og klik derefter på 'Næste'. Vælg din type bredbåndsforbindelse og indtast det brugernavn og adgangskode, der leveres af Qwest, hvis det er nødvendigt. Klik på 'Gem og genstart', og din Actiontec GT704 vil automatisk konfigurere med Qwest DSL.

Qwest er en DSL-udbyder, der opererer i mange stater i USA. Hvis du køber DSL-service fra dem, har du mulighed for at bruge din egen trådløse router eller købe en af ​​dem. Actiontec GT704 er et 4-port trådløs router og DSL modem, der kan konfigureres med din Qwest DSL-service. I nogle tilfælde kan Actiontec GT704 være den router, du køber fra Qwest.