Hvad er Cisco LMS?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Historie

Cisco LMS, også kendt som CiscoWorks, blev udgivet i april 2000. Den anden version kom ud i 2001, efterfulgt af nye versioner udgivet hvert år. Version 3.0 af CiscoWorks blev udgivet i 2007 og omfattede nye funktioner og forbedret skalerbarhed.

Funktioner

Cisco LMS-funktionerne er designet til at holde dit netværk kørende med optimal ydeevne. Serverbelastningsfunktionen opdeler belastnings- og databehandlingskravene til flere servere, idet der holdes en afbalanceret belastning på hver enkelt, i stedet for at overbelaste en enkelt. Den historiske ændring funktion giver dig adgang til historien om ændringer foretaget over netværket, og fejldetekteringssystemet vil opdage, om netværket ikke virker som det skal. Cisco LMS har også bruger sporing evner, så du kan overvåge aktiviteten af ​​alle brugere på netværket.

Krav

Cisco LMS kommer i server og klient software. Serversoftwaren kræver en 1 gigahertz-processor, 80 gigabyte harddiskplads og 2 gigabyte tilfældig adgangshukommelse eller RAM, mens klientversionen også kræver en 1 gigahertz-processor, 80 gigabyte harddiskplads, men kun 512 megabyte RAM. Serversoftwaren kræver Windows 2000 Server, Windows 2003 Server, Solaris 2.8 eller Solaris 2.9, mens klientsoftwaren kan køre på Windows 2000 eller senere og Solaris 8 eller 9.

Bruger

Cisco LMS bruges til at maksimere effektivitet af netværk ved at levere statistik i realtid, analyse og fejlfunktion. Det kan bruges på både små og store netværk.

Fordele

Cisco LMS giver et centralt system til at dele enhedsoplysninger langs netværket, hvilket øger netværkets administrationsevne. Trafikstyringsfunktionerne holder belastningen afbalanceret på tværs af netværket og reducerer netværkslatens. Cisco LMS har også trinvise wizards, der hjælper dig med hurtigt at konfigurere eller fejlfinding af dit netværk. Cisco LAN Management Solution, eller LMS, er en række applikationer til overvågning og administration af Cisco-netværk. Det giver opgaveautomatisering, der skaber et solidt fundament for dine netværk og øger dit netværks pålidelighed. Cisco LMS leverer fejlregistreringsfunktioner og fejlfindingsløsninger til netværksproblemer, der hjælper dig med at holde dit netværk operationelt og effektivt.