Internet og læringskvalitet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Innovation

Onlineformatet kan føre til innovative undervisningsteknikker, der afspejler den nyeste teknologi. Instruktører kan opgradere deres traditionelle klasser og vælge nye strategier til at engagere online-elever. En måling af innovation omfatter brug af medier (PowerPoints, film, podcasts, Flash præsentationer) for at engagere eleverne, ifølge Rubrikken for online undervisning (ROI). Hvis en institution yder utilstrækkelig støtte til teknologitræning, vil kvaliteten af ​​online-kurser dog lide, ifølge Educause Quarterly.

Interaktion

Når et internetkursus giver flere muligheder for studerende og fakultet til at interagere, afspejler det en anden Kvalitetsstandard, ifølge ROI. Illinois Online Network (ION) identificerer denne kvalitet som 'synergi', der er tydeligt i klassediskussioner og kommentarer om andre elevernes arbejde. I Blackboard, et online kursusafleveringssystem, kan eleverne for eksempel gennemføre diskussioner om kursusindhold, svare på andre 'kommentarer og engagere sig i peer reviews.

Organisation

Designet af et online kursus afspejler dets kvalitet. Ifølge ROI kan vi vurdere online excellence ved at analysere let navigation, æstetisk design, funktionel konsistens, pensum og tilgængelighed. F.eks. Kan filer være tilgængelige i en række forskellige formater for at imødekomme onlineadgang og give eleverne handicap til at bruge skærmlæsere. ION understreger vigtigheden af ​​asynkron online læring, hvilket giver adgang til enhver tid på dagen eller natten.

Forpligtelse

Hvis en institution forpligter sig til at betale sin online fakultet godt og forbedre arbejdsvilkårene, kan kvaliteten af ​​kurser forbedres i henhold til Uddannelse Quarterly. Denne kilde antyder imidlertid, at mange institutioner stole for meget på dårligt betalt adjungeret fakultet til at udføre online-læring. APLU rapporterer, at mange fakultetets medlemmer deler bekymringer om den ekstra tid og indsats, der kræves til onlineundervisning. Denne opfattelse forhindrer flere fakultetsledere i at forpligte sig til onlineundervisning.

Vurdering

Internetkurser, der knytter læringsmål til undervisning og vurdering, giver en anden indikation af kvalitet, ifølge ROI. Inden en endelig papir forfalder, kan eleverne selvvurdere, reagere på peer vurderinger og modtage rettidig feedback fra instruktører. ION siger dog, at nogle klasser ikke gør sig godt til online vurdering, såsom offentlig tale, kirurgi og andre klasser, der kræver fysiske bevægelser og praksis. Debatter om vurdering vil fortsætte med væksten i internetundervisning. Som online læring udvides, så gør bekymringer om dets kvalitet. Over 80 procent af fakultetet uden online undervisningserfaring overvejer onlineindlæring dårligere i praksis; Men over 80 procent af fakultetet med online-erfaring anbefaler internetkurser, ifølge Association of Public and Land Grant Universities (APLU) og Sloan National Commission on Online Learning. Faktorer som innovation, interaktion, organisation, engagement og vurdering kan bestemme kvaliteten af ​​online kurser.