Sådan installeres Linksys med kabel-internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb et Ethernet-kabel til hver computer, du vil oprette forbindelse til din Linksys-router. Derefter skal du købe et andet Ethernet-kabel, der bruges til at forbinde routeren til modemmet.

2.

Tilslut alle dine computere til din Linksys-router ved hjælp af et Ethernet-kabel. Tilslut et Ethernet-kabel til computeren (via Ethernet-stikket på bagsiden af ​​computerens tilfælde), og sæt derefter den modsatte ende af Ethernet-kablet i en af ​​indgangsstikkene på Linksys-router. Når du tilslutter hver computer til routeren skal der vises en indikatorlampe på forsiden af ​​routeren, der angiver, at forbindelsen er etableret.

3.

Tilslut din Linksys-router til dit kabel-internetmodem med et Ethernet kabel. Der er kun et Ethernet-stik på din kabel-router, tilslut et Ethernet-kabel til dette stik. Tilslut derefter den anden ende af kablet til 'MODEM' Ethernet-jack på Linksys-router.

4 .

Tænd for alle dine computere. Kabelmodemet er forbundet til routeren, og routeren er blevet tilsluttet computeren, hvilket betyder at alle computere nu kan bruge kabelmodemet til at oprette forbindelse til Internettet.

Tilføjelse af en Linksys-router til dit kabel Internetopsætning giver dig mulighed for at tilføje op til tre ekstra computere (ikke tæller din eksisterende) til det samme netværk. Der kræves ingen softwareopsætning i Windows-operativsystemet. i stedet skal al installation ske fysisk ved at forbinde hver computer til Linksys router og derefter tilslutte routeren til kablet internetmodem. Dette vil kræve brug af Ethernet-kabler.