Sådan opretter du et trådløst udskrivningsnetværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Ethernet-kabel til netværksporten bag på en computer, og sæt den anden ende på bagsiden af ​​din trådløse router.

2.

Åbn 'Start', 'Programmer' og din webbrowser.

3.

Indtast adgangsadressen til din router. Dette er normalt noget som '192.168.1.2' og kan findes i din routerens instruktionsbog.

4.

Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere dit trådløse netværk, tildele dit netværk et navn og vælg en sikkerhedstype og adgangskode til dit netværk.

5.

Klik på 'Start' og skriv 'Netværk og delingscenter' i søgefeltet. , vælg 'Konfigurer et netværk' og indtast detaljerne for dit trådløse netværk.

6.

Tryk på 'Netværksopsætning' på din trådløse printer. Vælg dit trådløse netværk navn fra listen, der vises, og indtast din adgangskode for at afslutte forbindelsen.

Ved at konfigurere et trådløst udskrivningsnetværk kan du udskrive trådløst fra enhver computer, der er tilsluttet netværket. Afslut denne proces i to generelle faser - konfiguration af dit trådløse trådløse netværk og tilslutning af din trådløse printer til netværket. Dette bør tage mellem 10 og 30 minutter afhængigt af computerens hastighed, hvorefter du ikke behøver at gøre noget mere for at opretholde det trådløse printnetværk.