Funktioner af Secure Email

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Email som en kommunikationsmetode er i sig selv usikker. Selvom e-mail-systemer over hele verden kræver, at brugerne får adgang til deres e-mail ved hjælp af et kodeord, springer emailsne selv rundt adskillige veje på vej til den tilsigtede modtager og til enhver tid kan de læses af en person med sofistikeret pakke-sniffing-software. Selv om de fleste ikke behøver at være bekymrede (det er jo ikke sandsynligt, at nogen virkelig vil have generet læsning om din tante Lillys 50 års fødselsdag), er e-mail-sikkerhed vigtig, og der er flere funktioner i sikker email.

PGP-kryptering

PGP, som står for temmelig godt privatliv, er en metode til kryptering af filer og e-mails, der bruges af sikkerhedsbevidste mennesker over hele verden. Systemet er så effektivt, at US Federal Bureau of Investigation ikke kunne kryptere krypteringen, da nogle italienske terrorister blev fanget sammen med krypterede PDA'er (personlige digitale assistenter - noget som en Palm-enhed eller en BlackBerry eller smartphone) i 2003. Den systemet har ingen 'bagdør', der tillader adgang til computeren og betragtes som meget sikker. Det bruges almindeligvis af sikre e-mail-tjenester.

Man-in-the-Middle Protection

Nogle sikre e-mail-tjenester beskytter også identiteten på den person, der sender e-mailen fra det såkaldte MITM eller man-in -tangentangrebene. Disse angreb kan ikke dekryptere den sikre email; Dog kan de tillade identiteten af ​​den person, der sender e-mailen, til at blive kendt af 'manden i midten'.

Sikker sokkelbeskyttelse til afsendelse af e-mail

Et tredje træk ved sikker email er brugen af ​​sikker socket lag beskyttelse, når du sender e-mails til e-mail-serveren. Disse tjenester, der ligner dem, der bruges af internetsider til at yde beskyttelse, når de betaler med et kreditkort, krypterer trafikken mellem din computer og computeren, hvor e-mailen faktisk sendes fra. Dette er vigtigt, da det kan være muligt at læse den ukrypterede tekst, da den bevæger sig til serveren, selvom den ved krydsning afgår fra serveren.