Hvordan finder jeg min WEP-nøgle til min trådløse adapter?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Find en WEP-nøgle, du allerede har brugt

1.

Klik på 'Start', derefter 'Kør ...' og skriv derefter 'regedit' OK. '

2.

Klik på' + 'ved siden af ​​HKEY\_CURRENT\_USER' i menuen til venstre.

3.

Klik på '+' ved siden af ​​'Software' under HKEY\_CURRENT\_USER, og klik derefter på '+' ud for 'Microsoft' under 'Software'.

4.

Klik på '+' næste til 'WZCSVC' under 'Microsoft', og klik derefter på '+' ud for 'Parametre' under 'WZCSVC.'

5.

Klik på 'Interfaces' under 'Parameters. '

6.

Se hovedvinduet til højre for filbrowservinduet, hvor du har udvidet filerne. Værdien angivet for' Interfaces 'er WEP-nøglen til dit trådløse netværk. Denne værdi gemmes kun, hvis du har brugt dette netværk og indtastet WEP-nøglen før.

Find en WEP-nøgle, du aldrig har brugt

1.

Tilslut et ethernet-kabel fra en af ​​LAN-portene på routeren til computeren.

2.

Åbn en webbrowser og indtast netværket a ddress for din router. Routeradressen ligner '192.168.X.X' Hvis du skal logge ind på e-mailen, er et almindeligt standardbrugernavn og adgangskode 'admin' og 'adgangskode'. Se din routerens brugervejledning til specifik netværksadresse og loginoplysninger.

3.

Klik på 'Trådløs' eller 'Trådløs indstillinger', og klik derefter på 'Sikkerhed' under 'Wireless.' Dette gælder kun hvis WEP-nøglen ikke findes under de grundlæggende trådløse indstillinger.

4.

Rul ned for at se WEP-nøglen. Hvis WEP-nøglen er lavet, så du ikke kan se tegnene, indtaste en ny WEP-nøgle.

WEP-nøglen til et trådløst netværk er sikkerhedsnøglen, der kun tillader brugere med den nøgle at få adgang til det trådløse netværk. WEP står for Wired Equivalent Privacy, og kan konfigureres i en 64-bit eller 128-bit nøgle. For at kunne bruge en trådløs adapter skal du konfigurere den med den korrekte WEP-nøgle.