Hvordan kan du slukke for DSL uden at tage DSL-ledningen ud af modem?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller modemets bagside for en rocker-type afbryder. Modemet er boksen med en vedhæftet antenne tilsluttes en stikkontakt med en standard telefonlinje. En bank med blinkende lysdioder vises langs modemets øverste kant. Klik på vippekontakten for at slukke for modemet uden at afbryde ledningerne. LED-lamperne slukker.

2.

Afbryd netstikket fra bagsiden af ​​et modem, der ikke er forsynet med en tænd / sluk-knap. Træk stikket på netledningen lige ud af stikkontakten på modemets bagside. LED-indikatorlamperne slukker.

3.

Sæt netledningen tilbage i modemmet for at bruge DSL-service igen. Log ind på computeren, og åbn en webbrowser, når LED-indikatorlamperne blinker og forbliver oplyste, hvilket kan tage flere minutter.

4.

Dobbeltklik på computerens anti- virus software ikon som f.eks. McAfee, Norton eller AVG for at åbne softwareværktøjet. Kontroller de tilgængelige indstillinger for 'Lockdown Firewall' eller lignende ordlyd og klik på knappen eller linket for at blokere alle indgående internetsignaler til computeren, lukke effektivt slukke for DSL uden at fjerne kabler. Lås op Firewall-funktionen for at genoptage DSL-brug.

Tips og advarsler

  • Der er ingen omkostningsbesparelser, der skal realiseres ved at lukke DSL-modemet. Det månedlige gebyr for service forbliver det samme, om DSL-tjenesten bruges eller ej.
  • Mange internetudbydere foreslår at lade DSL-modemet være tændt om natten, når systemopgraderinger kan foretages. < / li> En digital abonnentlinje (DSL) er en form for internetforbindelse, der bruger en del af en standard telefonlinje til at levere digital højhastighedsadgang til internettet. De indgående og udgående signaler til en computer behandles via et DSL-modem, som sættes i en standard telefonstik. Afhængigt af modemet kan computeren enten tilsluttes internettet enten trådløst med et Wi-Fi-kort i computeren eller via en direkte forbindelse til modemet med et Ethernet-kabel. Modemet kan lukkes uden at afbryde enten telefonlinjen til vægstikket eller Ethernet-kablet.