Sådan installeres et netværkskamera

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tegn ud, hvor du vil installere webkameraerne. Det skal enten være tæt på en strømkilde, eller du skal installere en strømkilde til at webkameraerne kan fungere med. For kablede kameraer skal du også installere kabel for at kunne overføre dem til din computer. Det bedste sted vil være diskret og usandsynligt at blive flyttet. Prøv at placere kameraer bag knickknacks, op i et skyggefuldt hjørne af loftet eller bare placere det på kappen.

2.

Sæt computeren i en out of the -vejsted i dit hus med strøm og internetadgang, f.eks. din kælder eller et ubrugt skab. Slut alle kameraerne til din router, og tilslut derefter routeren til computeren. Dette gør det muligt for computeren at få adgang til kameraerne og din computer for at få adgang til internettet. Installer softwaren, der fulgte med webkameraerne, og sæt den op for onlineadgang via producentens hjemmeside.

3. Test dine webkameraer ved at se dem ad gangen. Det er usandsynligt, at du får brug for fuldfilm, der kræver meget båndbredde. Konfigurer dine webkameraer kun for at opdatere, hvis de 'se' ændres. Dette vil ligne en række dias i stedet for video, men det fortæller dig, hvad du har brug for at vide for overvågning og sikre, at dit netværk ikke er under belastning. Gå til en anden computer, log ind på hjemmesiden og test også hvert kamera for at sikre, at fjernlinket virker.

Tips og advarsler

  • Trådløse webkameraer vil stadig have brug for strøm, men behøver ikke have en internetforbindelse i stedet for at forbinde til computerens trådløse kort.
  • Enhver, der bor i dit hjem skal være fuldt informeret om de kameraer du installerer. Ellers kan du bryde loven.
  • Webkameraer er blevet et nyttigt værktøj til familier, især med små børn, kæledyr eller ældre medlemmer, der har brug for at se på. Et netværkskamera giver dig mulighed for at checke ind på dine familiemedlemmer hurtigt og effektivt. Selv husejere, der bare vil have en følelse af sikkerhed, kan hurtigt og nemt installere et netværk af kameraer i deres hjem for at se over deres familie og deres ejendele. Alt det kræver er noget software og lidt tid, og du vil have dit kamera netværk og klar til at gå.