Sådan opretter du en XBox Wireless Network Adapter Link

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut din Xbox 360 trådløse netværkskort til bagsiden af ​​din spillekonsol. Netværksadapteren sættes på plads med to små låseklapper, der er designet til at passe ind i de to slidser på konsolens bagside, tæt på USB-porten og netværkskabelforbindelsen. Tilslut USB-kablet fra den trådløse adapter til den nærliggende USB-port.

2.

Vend den trådløse adapters antenner op, og hvis du har et netværkskabel tilsluttet konsol, tag stikket ud af systemet.

3.

Tænd Xbox 360-konsollen og navigér til menuen 'Min Xbox'. Gå til 'Systemindstillinger' og derefter ' Vælg menuen 'Konfigurer netværk', og vælg 'Trådløs tilstand' -fanen på fanen 'Grundlæggende indstillinger'.

4.

Vælg ' Scan for Networks 'i menuen. Når scanningen er færdig, skal du vælge din trådløse router fra menuen. Hvis din trådløse router er konfigureret til at være skjult for netværksscanning, og du kender det trådløse netværk, der er tildelt din router, skal du vælge 'Angiv unoteret netværk' i menuen og indtast dit netværks navn. Vælg 'Udført', når du er færdig.

5. Indtast dit trådløse netværkets adgangskode, når du bliver bedt om det, og vælg derefter 'Udført'. Tryk på knappen 'B' på din konsol controller til at teste din netværksforbindelse. Hvis du ikke kender dit trådløse netværks navn eller adgangskode, henvises til dokumentationen til den pågældende trådløse router om, hvordan du opsætter eller nulstiller indstillingerne (adgang til din trådløse router indstillinger kræver, at du åbner en internetbrowser på en netværkstilsluttet computer, og indtast i din router s standard IP-adresse i browserens adresselinje).

For at kunne slutte din Xbox 360 til en internetforbindelse til hjemmet trådløst, skal du købe og installere en særlig trådløs adapter, der er lavet til din spillekonsol fra Microsoft. I øjeblikket tilbyder Microsoft to forskellige trådløse netværkskort til Xbox 360: en trådløs 'B / G' adapter og en hurtigere trådløs N-adapter til brug med en kompatibel trådløs router. Hvis du forbinder din Xbox 360 med dit trådløse hjemmenetværk, kan du spille bestemte spiltitler fra hoved til hoved med andre Xbox-abonnenter fra hele verden og dele filer mellem dine netværksbaserede pc'er og din Xbox 360.