Sådan opbygger du en trådløs boosterant antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download antenne booster skabelonen fra hjemmesiden i 'Resources' og åbn den i et billedredigeringsprogram som 'Paint.' Forstør eller formindsk skabelonen: En større booster sender signalet længere, men det skal stadig være printbart.

2.

Udskrive skabelonen og lim den til kortbeholdningen . Udskriv en skabelon for hver antenne booster du har til hensigt at lave. Sørg for, at den rektangulære del er i et af hjørnerne.

3.

Aflæs et stykke tinfoil, der er stort nok til at dække den omtrent rektangulære del af signalforstærkeren. Kortet stammer over og linjer op tinfoillen med hjørnet af det rektangulære bagpanel. Klæb ned tinfoillen, så den dækker det bagpanel. Lad limen tørre.

4.

Skær alle dele af antenneforstærkeren ud, sørg for at gøre tappene glatte på det buede stykke, og skær slidserne ind i bagpanelet. Skær også langs X mærker i midten.

5 .

Saml booster. Tag det buede stykke og indsæt en af ​​midterflapsne i topcentret på rygpanelet på tinfoilsiden. Fold den fane op og lim den fast på bøj det buede stykke og indsæt den modsatte fane i bundens midterste spalte og fold folderen. Bøj bagpanelet rundt og indsæt de resterende faner i de tilsvarende slidser og fold og lim det sammen. til tør.

6.

Skub booster på antennen. Du skal gennembore X-mærkerne med antennen, og skub stykket ned, indtil det er fast på antennen.

7.

Juster boosteren for at maksimere din signal. Sæt bagsedlen på bagsiden for at fungere som reflektor. Ansigt tinfoilen til det område, du vil øge. Peg antennen mod det område, du oftest bruger dit Wi-Fi-netværk.

En trådløs router er kun så god som dens signal, og hvis du ikke får et stærkt signal, kan du måske give det et boost. Dette kan gøres ud fra, hvordan en router sender. Den sender normalt signalet i en cirkel med en radius på 100 m. Konverter antennen til at sende i mere af en kegleform, og den vil være langt mere kraftfuld. Der er en meget enkel måde at gøre dette på.