Sådan opretter jeg min egen webside

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug Blogspot (se Referencer). Blogspot lader dig oprette din egen gratis side i form af en 'blog'. Tilmeld dig en gratis konto og begynde at arbejde med det samme. Vælg en af ​​webstedets præformaterede skabeloner eller design din egen side. Opret en ny side på dit Blogspot-websted er lige så simpelt som at bruge knappen 'Ny post'.

2.

Brug WordPress (se Referencer). WordPress er et andet gratis websted, der ligner Blogspot. Vælg en skabelon fra webstedets database eller lav din egen. Hvis du er en iPhone eller iPod Touch-bruger, kan du downloade WordPress-mobilprogrammet gratis og lave opdateringer til dit websted (og endda tilføje billeder eller videoer) undervejs - du behøver ikke være foran computeren .

3.

Køb Dreamweaver (se Referencer; gratis prøveversion til rådighed). Dreamweaver er et multimediewebsite oprettelsesværktøj udviklet af Adobe. Dreamweaver lader dig oprette dit eget websted fra bunden - den eneste grænse for dit websteds kompleksitet er din fantasi. Opret dit websted ved hjælp af HTML og Javascript kode (hvis du føler dig så tilbøjelig) eller ved at bruge Dreamweaver s grafiske brugergrænseflade. Design af et websted i Dreamweaver er en sammenlignelig oplevelse for at oprette et dokument i et tekstbehandlingsværktøj som Open Office eller Microsoft Word.

Du behøver ikke mange års programmering erfaring og dit eget domænenavn for at oprette en webside. Der er mange forskellige metoder til at skabe dit eget websted hurtigt og nemt, og mange er gratis. Der er to grundlæggende måder at lave dit eget websted på. - Du kan gøre det direkte på internettet, eller du kan downloade og installere et program til at designe et websted offline.