Sådan finder du maskinkonfigurationsfiler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Vælg 'Kør' og indtast 'explorer' i tekstboksen. Dette åbner Windows Stifinder på en liste over harddiske på computeren.

2.

Dobbeltklik på drevbrevet, der har din Windows-installation. Dobbeltklik gennem til mappen 'Microsoft.NET \ Framework \'. Her vises en række andre mapper, der er mærket med .NET versionerne.

3.

Dobbeltklik på .NET versionen til din server. Dobbeltklik på 'config' -mappen i din .NET-version mappe.

4.

Højreklik på filen 'machine.config' og vælg 'Åbn med.' Vælg 'Notesblok' for at se indholdet i din maskine konfigurationsfil. Dette giver dig mulighed for at gennemgå dine maskinindstillinger for din .NET-version.

En maskine konfigurationsfil (kaldet 'machine.config') er en specialiseret Windows-tekstfil, der bruges til at konfigurere .NET-indstillinger for en server. Maskinen.config-filen findes i samme mappested som .NET installationsfilerne. Her finder du maskinens konfigurationer, og filen bruges af .NET-tjenester som f.eks. Internet-tjenester, fjernforbindelser og krypteringstjenester. Maskinens konfigurationsfiler findes ved hjælp af Windows Stifinder.