Sådan konfigureres en SMC Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Ethernet-kabel til bagsiden af ​​enhver netværkscomputer og sæt den anden ende i en hvilken som helst port på bagsiden af ​​SMC-router.

2.

Åbn internetbrowseren på den tilsluttede computer. Skriv 'http://192.168.2.1', 'http://192.168.2.1:80' eller 'http://192.168.2.1:88' (afhængigt af din model af SMC router) i adresselinjen og tryk på 'Enter.'

3.

Indtast standardadgangskoden til din SMC-router, som findes i brugervejledningen til din specifikke model.

4.

Klik på 'Avanceret opsætning', 'WAN' og klik på 'PPPoE.'

5.

Indtast dit brugernavn og adgangskode til din internetforbindelse . Indstil 'MTU' -værdien til 1440 og indstil 'Maximum Idle Time' til '0' (nul).

6.

Klik på 'Advanced Setup', 'Wireless' og 'Kryptering'. Indtast en 26-tegnskode efter eget valg for at beskytte dit netværk med adgangskode. Tryk på 'Anvend' for at gemme dine konfigurationsændringer.

Konfiguration af din trådløse SMC-brandrouter gør det muligt for dig at konfigurere din trådløse netværksforbindelse og få dine computere online så hurtigt som muligt. Gennemfør dette ved at få adgang til SMC routerens indstillinger via en enkelt kablet computer, og konfigurere routeren til resten af ​​dine netværkscomputere undervejs. Dette vil tage omkring 10 til 20 minutter.