Sådan konverteres en IP til en e-mail-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg en online IP-opslag, og tilslut den IP-adresse, du har fundet i. Der er masser af online-IP-adressesøgninger, herunder Min IP-adresse, IP AddressLookup og IPGP (se Ressourcer ).

Læs resultaterne, IP-søgning fundet. I de fleste tilfælde finder IP-opkalds adresse og telefonnummer på internetudbyderen (ISP) oprette websiden. Nogle gange vil der være e-mail-adresser til internetudbyderen. Hvis du ønsker at konvertere IP'en til en e-mail til internetudbyderen, har du fundet hvad du leder efter, eller du kan foretage en computersøgning på informationen til Find en email. Hvis du leder efter e-mailen på webstedet, har du stadig arbejde at gøre.

3.

Tag de oplysninger, du fandt om internetudbyderen, og ring dem eller email dem. Forklar dem hvorfor du vil have e-mail-adressen tilknyttet den IP-adresse, du har fundet. Hvis e-mail-adressen er offentlig, kan internetudbyderen give den til dig. Eller de kan give dig navnet på virksomheden, så du kan søge efter e-mail-adressen alene.

Tips og advarsler

  • Der er programmer der forsøger at konvertere en IP-adresse til en e-mail-adresse. Selvom disse kan fungere, er de fleste af dem fulde af adware og kan være farlige for din computer.
  • Når du har IP til en persons computer eller et websted, kan du finde oplysninger om, hvilket firma der kører hjemmesiden, eller hvor den er baseret. Find ud af e-mail adressen på hjemmesiden kan være lidt vanskeligere, især hvis IP-adressen er den eneste ting, du skal fortsætte. Men med et lille undersøgelsesarbejde eller ved hjælp af nogle programmer kan du konvertere en IP-adresse til en e-mail-adresse.