Sådan opsættes High Speed ​​DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Ring til internetudbyderen (Internet Service Provider), du ønsker at modtage DSL fra og bestille service.

2.

Sørg for at du på det sted, hvor du bestilte service på tidspunktet for udnævnelsen, tjenesten kan ikke installeres på anden måde. Teknikerne vil gøre alt det rigtige arbejde.

Hvis din internetudbyder tilbydes en selvinstallationsmulighed, skal en aftale vandt 'nødvendigvis være mandat, men du skal selv færdiggøre resten af ​​installationsprocessen selv.

3.

Uddrag alle materialer fra dit selvinstallationssæt.

4.

Installer et telefonfilter (se 'Tips') på hver aktiv telefonlinje i huset. Dette omfatter satellit-tv-modtagere, hjemme-sikkerhedssystemer og faxmaskiner. vil ikke hindre driften af ​​nogen af ​​disse enheder; de holder kun det analoge signal fra at blande med den digitale, som DSL-modemet bruger.

Telefonstikket DSL-modemets brug kræver ikke et filter, medmindre du vil bruge en telefon på samme stik og modemet har ikke en bestemt 'telefon' -port.

5.

Slut en telefonledning til det stik, DSL-modemet bruger. Du vil have denne jack så tæt på din computer som muligt. Tilslut den anden ende til porten mærket 'DSL' på modemets bagside. Hvis du vil bruge en telefon med denne stik, skal du slutte telefonens ledning til 'Telefon' porten på modemets bagside. Hvis modemmet mangler denne port, skal du sætte det i telefonens port på et telefonfilter. Sørg for at sætte filteret lige ind i stikkontakten og DSL-ledningen fra modemet til 'DSL' -porten på filteret.

6.

Tilslut et ethernet-kabel ( det ser ud som en federe telefonledning) på bagsiden af ​​DSL-modemet (porten er typisk mærket 'Ethernet') og til en Ethernet-port på din computer.

7.

Tilslut modemets vekselstrømsadapter til en stikkontakt, og tilslut ledningen til modemets bagside. Hvis modemet har en tænd / sluk-knap, skal du tænde for den. Ellers vil modemmet automatisk tændes.

8.

Tænd computeren, hvis du ikke allerede har det; Du skal kunne browse internettet. Hvis modemet ikke var forkonfigureret for dig, har selvinstallationssætet instruktioner om, hvordan du konfigurerer din internetudbyder modem for at opnå forbindelse.

Sætet leveres typisk med en installationsdisk, der vil konfigurere modemmet til dig. Alt du skal gøre er at afspille disken på din computer og følge instruktionerne på skærmen.

Tips og advarsler

  • Der er to typer telefoner filtre: dem med 1 port og dem med 2. Begge tilslutte direkte til telefonstikket, men 2-portfiltret gør det muligt at tilslutte en DSL-linje. Du skal blot tilslutte telefonledningen fra DSL-modemet til 'DSL' -porten og telefonens ledning til 'Phone' -porten.
  • Hvis du oplever problemer med at konfigurere eller tilslutte hardwaren, skal du ringe til din internetudbyder ' s tekniske support linje; de fleste er tilgængelige 24/7.
  • Ikke alle steder kan bruge DSL; kontakt din lokale telefonselskab for at se, om dens telefonlinjer kan levere DSL-service til din bolig. Hvis du ikke installerer telefonfiltre på alle dine aktive telefonlinjer, vil dine DSL-hastigheder være langsomme og intermitterende, hvis du overhovedet opnår forbindelse.
  • Opsætning af DSL (Digital Subscriber Line) er ikke så svært, som det kan synes; de fleste modemer har farvede porte og kommer med de korrekte ledninger, der er farvede for at matche. Derudover leveres modemmet med en installationsdisk, der konfigurerer alt for brugeren. Dette forenkler installationen ved at reducere forvirring for de mindre teknisk tilbøjelige. Hvis du har teknikere, der kommer ud for at installere DSL, behøver du ikke engang at gøre noget, de skal bare have din underskrift for at have skriftlig bekræftelse på, at du har modtaget service.