Definitionen af ​​VeriSign

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Historie

VeriSign blev spundet fra RSA Data Security Inc. i 1995, og siden da udviklede den sig hurtigt til at blive et af de vigtigste virksomheder, der understøtter internetinfrastrukturen. I 2000 erhvervede den Network Solutions Inc. og indgav sin adgang til domæneregistrering. Med køb af Illuminet Holdings i 2001 har VeriSign også fået adgang til telekommunikationsområdet.

Produkter

VeriSign fokuserer på tre hovedområder: Internetinfrastruktur, internet betalingssikkerhed og telekommunikation. Det tilbyder en bred vifte af produkter til alle felter. De mest bemærkelsesværdige funktioner til internetinfrastrukturen er det globale domænenavnsregistry og Network Routing Directory.

I sikkerhedsfeltet er VeriSign en betroet leverandør af SSL (Secure Sockets Layer) -certifikater og den mest udvalgte leverandør til betalingssikkerhed og behandlingsløsninger. Under telekommunikationsområdet tilbyder VeriSign samtrafikløsninger til forskellige operatører og letter trådløs og fastnetforbindelse.

Bruger

Verden har 13 autoritative DNS-root servere, hvoraf to drives af VeriSign. Disse bruges til at sikre tilgængeligheden til websteder via simpelthen at huske stednavne og domæner, i stedet for internetprotokoladresser.

SSL-certificeringen sikrer, at de transaktioner, du gør via internettet, sammen med din personlige oplysninger er krypterede og forbliver sikre.

Fordele

Fordelene ved at integrere VeriSign-løsninger i din e-handelsbranche er mange. Udover det faktum, at alle data fra kunderne, der flyder gennem dit websted, vil blive sikret, vil din virksomhed få tillid blandt klienterne, som vil se, at du arbejder med respekterede sikkerhedsløsninger.

Betydning

De leverede ydelser af VeriSign er vigtige funktioner, som understøtter og forbedrer funktionaliteten hos mange virksomheder, der bruger VeriSigns tjenester. Infrastrukturen, der er opbygget af VeriSign, genererer effektive kommunikationsveje blandt virksomheder inden for mange områder. VeriSign er en udbyder af internetinfrastruktur, der er involveret i flere områder, men fremtrædende inden for sikkerhedsområdet. Det er en betroet sikkerhedsudbyder, valgt af 96 af verdens 100 største banker til online-transaktioner. Det håndterer også Domain Name Systems, eller DNS, med mere end 50 milliarder søgninger om dagen.