En nem måde at oprette VPN på en hjemmecomputer til kontoret

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg menuen 'Start' og menuvalget 'Kontrolpanel'. På nogle versioner af Windows skal du vælge menuen 'Indstillinger' efter valg af 'Start' -knappen for at få adgang til ikonet Kontrolpanel.

2.

Åbn ' Netværksforbindelser '-programmet og vælg' Opret en ny forbindelse 'valg. Klik på knappen 'Næste' og vælg menuvalget 'Opret forbindelse til netværket på mit arbejdsplads'.

3.

Klik på menupunktet 'Virtual Private Network Connection' Vælg ikke den oprindelige forbindelse i det næste menupunkt, der vises.

4.

Indtast navnet, der skal vises på din computer til Virtual Private Network Connection. Indtast IP-adressen eller værtsnavnet, der skal bruges til at oprette forbindelse til VPN'en. Disse data vil blive leveret af din netværksadministrator på dit forretningssted på anmodning.

5.

Vælg 'Kun min brug' eller 'Enhver brug' i den næste dialog boks, der vises på baggrund af dine personlige præferencer for VPN-brugen på din computer. Følg de resterende menupunkter, der er tilbage for at fuldføre opsætningen af ​​VPN'en på din hjemmecomputer.

Et virtuelt privat netværk (VPN) bruges til at oprette en sikker forbindelse eller kommunikationsrute mellem en hjemme- eller mobilcomputer og et arbejde eller skole netværk. En VPN giver dig adgang til det lokale netværk, når du er hjemme eller på vej, som om du ligger bag din organisations lokale firewall. Hvis din organisation giver dig adgang til dit netværk via en VPN, skal du oprette en VPN på din hjemmecomputer for at oprette forbindelse til kontoret.