Sådan fjerner du ikoner fra Internet Explorer Dialog

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Internet Explorer-browseren ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved at skrive 'iexplore' i tekstboksen 'Start u0026 gt; Kør'.

2.

Klik på menuen 'Værktøjslinjer' under menupunktet 'Vis'.

3.

Hvis indstillingen 'Standardknapper' er markeret, skal du klikke på det for at fjerne markeringen. Standardknapperne henviser til ikoner i dialogboksen Internet Explorer-applikation.

4.

Fjern markeringene fra 'Yahoo! Toolbar 'eller' Google Toolbar 'for at fjerne deres ikoner, hvis disse etiketter vises i menuen' Værktøjslinjer '. Hvis sådanne værktøjslinjeapplikationer ikke er installeret på din computer, kan du ikke se dem i menuen.

Internet Explorer, leveret af Microsoft sammen med deres Windows-operativsystem, er en konstant forbedrende browser til internet-surfing. I årenes løb har Microsoft introduceret mange nye funktioner med sine nyere versioner af Internet Explorer-applikationen. Imidlertid er de fleste af de grundlæggende funktioner almindelige i alle disse versioner, som inkluderer at vise / skjule værktøjslinjer, tekststørrelse, favoritter, vise / skjule ikoner osv. Nogle af de fælles ikoner er til funktioner som historie, stop browsing, opdatere side, startside, søgning, favoritter, print og email. Du vil muligvis fjerne disse ikoner og tilpasse din browser for at fremskynde udførelsen.