Sådan konfigureres maskinens nøgle

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' knappen på din IIS server maskine. Vælg 'Administrative værktøjer' fra menuen 'Alle programmer'. Vælg 'Internet Information Service (IIS)' fra listen over elementer for at åbne din IIS-konsol.

2.

Klik på 'Funktionsvisning'. Højreklik på 'Maskinknap' i centerdetaljervinduet og vælg 'Funktioner'. Dette åbner et konfigurationsvindue.

3.

Vælg din krypteringstype fra rullelisten mærket 'Krypteringsmetode'. Vælg 'Auto' fra rullemenuen dekryptering.

4.

Vælg 'Generer nøgle' i afkrydsningsfeltet 'Handlinger'. Klik på 'Anvend' for at generere og konfigurere din IIS-server med en maskintast.

Tips og advarsler

  • Du kan verificere indstillingerne på din server ved at åbne filen 'Machine.config'. Den nye maskine nøgle er placeret i 'u0026 lt; machineKey u0026 gt;' XML-tag.
  • En maskine nøgle er en konfiguration af Internet Information Services (IIS), der bruges til at gemme formularens godkendelses- og krypteringsoplysninger på et .NET-websted. Maskinknappen er gemt på IIS-serveren, og den fungerer med formvariabler på en side, hvor brugerne indtaster oplysninger. Maskinknappen er konfigureret på IIS-serveren, som automatisk genererer en nøgle, der bruges på hjemmesiden. Maskinknappen er specifik for IIS-serveren, så hver gang du genererer en nøgle på dine servere, oprettes en unik variabel.