Netværk træningsmaterialer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Materialer til støtte for netværksuddannelse kommer i form af bøger, videobaserede produkter og hvidbøger. Når du investerer i træningsmaterialer, er det en god idé at kontrollere forfatterens legitimationsoplysninger og træningserfaring. Det er også vigtigt at undersøge udgivelsesdatoer for at sikre indholdet er aktuelt. Hvis træningsmaterialerne vil blive brugt til at studere for en certificeringstest skal materialet anerkendes af det firma, der leverer certificeringen, og revisionsniveauet for uddannelsen skal svare til den nuværende certificering.

Bøger

Mange bøger er skrevet til det specifikke formål at sørge for netværksteknologi uddannelse. To centrale ressourcer omfatter Cisco og CompTIA.

Cisco, en anerkendt teknologi leder, tilbyder certificeringsprogrammer i netværk. For at hjælpe fagfolk, der forbereder Cisco certificeringstest, har virksomheden etableret sin egen Bøger fra Cisco Press dækker en bred vifte af emner, herunder lokalt, campus og wide-area netværk samt trådløse voice og datacenter løsninger.

CompTIA identificerer sig som en leverandør-neutral certificeringsressource for netværk fagfolk, der ikke behøver at specialisere sig i en enkelt sælgeres produktlinjer. I modsætning til Cisco har CompTIA ikke sin egen udgiver; Det anerkender dog en række selvstudiestuderende og klasselokale lærebøger som passende ressourcer til folk, der søger at opnå certificering. Anerkendte bøger identificeres på firmaets hjemmeside.

Videobaseret

Netværkstræningsmaterialer i videoformater er tilgængelige i cd-rom- og dvd-formater eller som on-demand-ressourcer, der fås direkte fra internettet. tilbyde video træning omfatter LearnKey, Keystone Learning Systems, Global Knowledge og Cisco Press. En fordel ved denne type træning i klasseværelset læring er evnen til at gentage dele af materialet så ofte som nødvendigt for at få en klar forståelse af indholdet. />
LearnKey giver mulighed for selvstændig læring på en række tekniske områder som Network +, routing, switching, trådløs teknologi, Voice Over IP (VoIP) og Microsoft Windows-netværk.

KeyStone Learning Systems giver materialer, der fokuserer på Microsoft-produkter.

Global Knowledge leverer materialer til en række forskellige leverandører, som Microsoft og Cisco, samt en række informationsteknologi og forretningsmæssige emner.
< br /> Ci sco press giver også video netværk uddannelse til at omfatte simulering lab uddannelse. Ved hjælp af simuleringen er det muligt at udføre konfigurationer i et simuleret miljø for at opnå praktiske evner.

Hvidpapirer

Hvidpapirer er dokumenter udarbejdet af virksomheder for at diskutere teknologi, produkter, implementeringsforslag og løsninger. Disse dokumenter kan leveres gennem leverandører som Cisco, uddannelsesressourcer som Global Knowledge og informationsressourcer som TechRepublic. Disse dokumenter kan give værdifuld information til folk, der forsøger at opbygge viden såvel som dem, der har brug for at finde løsninger på udfordringer i jobbet.