Sådan forbedrer du opkaldshastigheden

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestil den mest effektive, effektive opkaldshastighed. Ikke alle opkaldsfunktioner er skabt ens, og hvis du modtager en hurtigere internetforbindelse, skal du undersøge de tilgængelige muligheder og beslutte, hvilken pris og hastighedstilslutning der opfylder dine krav. Generelt giver undersøgelser imidlertid Juno-topkarakterer for at give hurtigopkaldsforbindelser, men NetZero og Earthlink tilbyder også nyttige opkaldsfunktioner.

2.

Slet alle midlertidige internetfiler , som er caches af tidligere besøgte hjemmesider. At have alle disse ekstra data kan lejlighedsvis sænke den hastighed, hvorpå en webside vises. For at slette midlertidige internetfiler skal du åbne din internetbrowser, vælge 'Internetindstillinger', gå til 'Midlertidige internetfiler' og vælg 'Slet'. Dette har mindre at gøre direkte med hastigheden af ​​din forbindelse end med at få dig til at 'føle', at forbindelsen er hurtigere.

3.

Dobbeltklik for at sikre, at forbindelsen bruges heller ikke til telefonopkald eller opkaldsventer. Indgående telefonsamtaler og en opkaldstjenesteservice kan specielt medføre, at forbindelsen tilkobles, og det kan heller ikke bruges sammen med en opkaldsforbindelse samtidig. Hvis det er muligt, reserver en helt separat forbindelse til din opkald.

4.

Erhverv en opkaldsaccelerator. Opkaldsacceleratorer mindsker kvaliteten af ​​billederne mens websurfing og dermed filstørrelsen på websider, der downloades på din computer. Kort sagt, ved at forenkle websider vil en opkaldsaccelerator gøre din opkaldsforbindelse mere effektiv. Miliki Dial-up Accelerator er et eksempel på en gratis, velvurderet accelerator.

Dial-up er den langsomste form for internetforbindelse. Men hvis en har til hensigt at blot surfe på internettet, engagere sig i sociale netværk, eller sende og modtage e-mail, er en opkaldsforbindelse en levedygtig mulighed. Forbedring af hastigheden af ​​en opkaldsforbindelse kræver, at forbindelsen er så klart som muligt (for eksempel ingen opkald venter), slette unødvendige midlertidige internetfiler og bestiller den mest effektive, effektive opkaldshastighed til rådighed.