Farer ved chat linjer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Siden fremkomsten af ​​internettet har menneskeheden været i stand til at leve som en del af den virkelige verden og den virtuelle verden på samme tid. Folk har bygget lokalsamfund online. Enkeltpersoner har brugt chatrum til at finde kærlighed, at udveksle ideer om hobbyer og til netværk om en række emner. Men nogle mennesker drager fordel af den anonyme art af internettet til kriminelle formål. Af denne grund er der visse farer.

Heartbreak

Internetets ansigtsløse karakter gør det muligt for folk at lyve om, hvem de virkelig er. Hvis du stoler på internettet for at finde kompagniet, er du udsat for skuffelse, hvis du er for hurtig til at tro, at personen i den anden ende af skærmen faktisk er den, hun siger hun er. Det er for eksempel muligt for en 60-årig mand at skildre en ung, smuk kvinde i tyverne. Af den grund må du ikke tro på den enkelte, hvis 'hun' indsender et billede. Det kan ikke være, hvad 'hun' rent faktisk ser ud. Heartbreak kan resultere, hvis du kun møder denne person for at finde ud af, at personen ikke er alder eller køn, som han sagde, at han var.

Seksuelt overfald / død

Aldrig gå på møde med nogen, du mødte på internettet alene. Har en ven eller en familie ledsaget dig. Det gælder både børn og voksne. Personens identitet på internettet kunne være radikalt forskellig fra den person, du mødes personligt. Du har tillid til denne person baseret på den måde, han præsenterede for sig selv online, og pludselig kan du finde dig i en potentiel voldtægtssituation, eller en som kan blive dødelig .

Prædatorer for børn

Hvis du er forælder, skal du aldrig lade dit barn gå på en chatlinje uden tilsyn. Som cybertiplinens hjemmeside siger, bruger pædofile chatrum til troll for ofre. Lad dine børn vide, at de bør aldrig afsløre oplysninger om sig selv, som deres re al navne, deres køn eller deres aldre.

Malware / Hackers

Nogle mennesker, du møder på internettet, har meget kyndige når det kommer til computere. Ifølge United States Computer Emergency Readiness Team hjemmeside skal du være meget forsigtig, når et medlem af en chatlinje foreslår en fremragende hjemmeside for dig. Den enkelte kan lokke dig i en situation, hvor det ville være nemt for ham at starte et angreb på dit computersystem ved at bruge malware eller spyware. Visse programmer kan faktisk gøre alvorlige skader på dit system.

Identity Theft

Giv aldrig personlige oplysninger om dig selv på en chatlinje. Ifølge Relazine-webstedet kan du støde på en person, der kunne stjæle pengene fra din bankkonto, eller, når det gælder seniorer, har hele din månedlige socialsikringskontrol rutet andetsteds.