Fordele ved webcasting

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Webcasting på internettet er en stærk måde at reklamere for. Med et klik med en mus kan du bruge det til at udsende eksistensen af ​​dit produkt eller din tjeneste til alle omkring hele verden med adgang til en internetforbindelse. Real-time-karakteren af ​​internet-telecast er en opmærksomhedsregering til sig selv.

Umiddelbarhed

Ifølge webstedet Powerhouse involverer webcasting at bruge live-tv for at nå mange mennesker på én gang. Enhver med en internetforbindelse kan bare indtaste din webadresse i sin browser og se dig præsentere dit produkt eller din tjeneste live.

Interaktionsevne

Webcastingens levende natur vil tilskynde seere til at stille spørgsmål vedrørende dit produkt via lyd eller tekst, som videopersiden påpeger. De kan kontakte dig via e-mail, eller endnu mere umiddelbart end det, hvis de har en computer med en internetforbindelse, der indeholder et lydkort.

Desuden, som Powerhouse-webstedet påpeger, er dine publikum medlemmer kunne få adgang til flere informationsstrømme, da de er i stand til at lytte til dig, læse biografiske oplysninger, din virksomheds historie eller hvad som helst statistik, de føler at de skal vide alt sammen.

Arkivering

Ifølge Buyerzone hjemmeside, kan du arkivere hele dit program ved at optage det som du præsenterer. Når produktionen er færdig, skal du uploade webcast til din hjemmeside, så alle interesserede kan se det på egen hånd. Dette vil give dine potentielle kunder mulighed for at se det og rumine på det du har sagt. De kan tage noter, hvis de har brug for det, og de har hele tiden brug for at træffe en kvalitetsbeslutning om at købe dit produkt, beholde dine tjenester eller deltager i din skole, alt efter hvad der er tilfældet.

High Tech Image

Som videopersiden påpeger, fremhæver en webcast din virksomhed og giver det et højteknologisk udseende. Du får stor troværdighed ved at bruge avanceret medierne til at reklamere for dig selv. Dette giver et stærkere indtryk end almindeligt trykte eller traditionelle tv-reklamer eller 'infomercials', fordi næsten alle prøver det. Da dette medium stadig er relativt nyt, vil det tiltrække flere kunder, da de opfatter dig til at være mere innovative end Konkurrencen som du forsøger at bruge den nyeste teknologi til at nå dem.

Omkostningseffektivitet

Ifølge Videopa-webstedet sparer webcasting penge. Tv-reklamer og infomercials kan være ret dyrere at pr oduce. Reklameagenturet skal ansætte luften talent, kameramænd, voice-over annoncer og lyd mænd. Til gengæld vil agenturet overføre disse omkostninger til dig, forretningsmanden.

Et andet område, hvor du vil se besparelser, er rejsetid. Du vil eliminere omkostningerne ved et tog eller flybillet eller gas, hvis kørsel er din yndlingsmode for fjerntransport ved at præsentere fra din hjemby.