Hvordan fremskynde trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find en god kanal til din router. Mange brugere i nærheden af ​​samme trådløse kanal forårsager forstyrrelser og sænker dit netværk. Hvis du har en trådløs telefon, skal du ændre sin kanal for at se om dette forbedrer din netværkshastighed. Hvis ikke, download Net Stumbler for at se, hvilke kanaler trådløse netværk i nærheden bruger. Skift til den mindst populære ved at justere din router efter dens instruktioner.

2.

Skift til OpenDNS. Udskiftning af din internetudbyderes DNS-service med OpenDNS reducerer antallet af fejl i webadressen og fremskynder en forbindelse. OpenDNS bruges af tusinder af virksomheder over hele verden og har en gratis facilitet til rådighed for almindelige indenlandske brugere.

p> 3.

Flyt din router. Gode steder for en trådløs router er centrale i hjemmet, hvor signalet kan fordeles jævnt. Nogle routere er bundet til deres placering ved at placere et modem. Overvej købe nogle længere Ethernet-kabler, så du kan fjerne routeren fra modemet.

Forbedring af det trådløse internets hastighed i dit hjem gør det lettere at streame video online eller udføre andre aktiviteter med høj båndbredde. Ved at foretage nogle få enkle ændringer i opsætningen af ​​dit trådløse netværk, bør du øge hastigheden på dit internettet. Du bør se en stigning på mindre end 15 minutter.