Sådan finder du mit router nummer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Træk alle kabler fra din router ud og tag den op i dine hænder. Det vil være langt lettere at hente din router, hvis intet er forbundet med det.

2.

Se både bundpanelet og bagpanelet for et klistermærke med information på din router. Nogle router modeller har denne klistermærke på bagsiden af ​​enheden, mens andre har den på bunden. På denne klistermærke vil der være forskellige informationstyper, herunder din routerens modelnummer, serienummer og identifikationsnummer.

3.

Se i den oprindelige udskrevne brugervejledning, der fulgte med din computer router. I begyndelsen af ​​manualen vil der være en side med oplysninger om routeren. Dit router nummer vil blive udskrevet på denne side for nem reference i tilfælde af at klistermærket har slidt af din router.

p>

Tips og advarsler

  • Alle numrene er tydeligt mærket og angiver præcis, hvad de er på forskellige steder rundt om routeren og i brugervejledningen. For eksempel kan din router ' s serienummer er ikke lige angivet som et tilfældigt tal på din router s etiket. Det vil sige 'serienummer' og så nummeret vil blive opført. Det samme gælder med din router's identifikationsnummer samt modelnummeret. Et hvilket som helst nummer, du skal finde, vises på denne måde både på selve routeren og i brugervejledningen.
  • Et router nummer er et unikt serienummer tilknyttet en bestemt router. Dette nummer tjener nogle få formål. Visse typer af trådløse netværk, som en router skaber, tillader ikke en person at oprette forbindelse, medmindre de kender routernummeret. Dette nummer hjælper dig også, hvis du skal ringe til din routerproducent for teknisk support. Dette router nummer kan findes trykt på to forskellige steder.