Sådan konfigureres en router til en DS

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn internetbrowseren på din computer og indtast IP-nummeret til din router i adresselinjen og klik på 'Enter' på tastaturet. Hvis du ikke kender din router ' s IP-adresse søge efter det online ved hjælp af søgefrasen 'router-IP-adresse', erstatte 'router' med navnet på din router.

Log ind på din router s opsætningsside.

3.

Klik på linket til din router s sikkerhed. Vælg WEP i enten 128 bit eller 64 bit og indtast en ny adgangskode. Nintendo DS kun genkender WEP-sikkerhed og kan ikke få adgang til routere med WPA-sikkerhed, ifølge Nintendo.

4.

Klik på et transmissions- eller forbindelseskobling og sænk forbindelseshastigheden fra en højhastighedsforbindelse

5 eller stealth mode link.

6.

Tænd din DS og læs spillet med online spil, du vil pla y. Klik på 'Søg efter adgangspunkt' og vælg din router. Indtast dit WEP-kodeord. Nintendo DS skal forbinde til din router.

Tips og advarsler

  • Nintendo DS fungerer ikke med routere, der bruger 802.11g IP-adresser.
  • Nintendo DS håndholdt konsol har indbygget Wi-Fi, der gør det muligt for brugeren at oprette forbindelse til en trådløs router og spille spil mod andre DS-brugere over hele verden. For at forbinde din Nintendo DS til din trådløse router, skal du muligvis konfigurere din router for at genkende den. De fleste routere er konfigureret i en onlineindstilling, så du skal kende din routerens IP-adresse for at kunne konfigurere den.