Sådan konverteres til WAV Online

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug Media Converter. Medieomformeren giver dig mulighed for at uploade et lydklip til brugets hjemmeside, vælg 'WAV' i rullemenuen for output filtypeformater, og klik derefter på 'Start' for at konvertere filen. Når Media Converter korrekt konverterer filen fra dens gammelt format til dets nye, vil du være i stand til at klikke på et hyperlink for at hente den nye fil tilbage til din harddisk.

2.

Brug Media-Convert, som er gratis. Upload blot filen til Media-Convert-webstedet og vælg 'Input Format' fra dropdown menuen. Vælg derefter 'WAV' fra rullemenuen 'Output Format' og klik på 'OK' for at konvertere din fil. at konvertere afhænger af klipsens samlede længde og størrelse.

3. Brug Zamzar. Zamzar fungerer næsten det samme som Media Converter og Media-Convert. Hovedforskellen er, at i stedet for at klikke på et hyperlink for at downloade den konverterede WAV tilbage til din harddisk, skal du indtaste din e-mail-adresse i online-formularen. Du bliver derefter sendt et link til konvergeren ted-fil, som du derefter kan downloade til din harddisk fra internettet.

WAV-filformatet er en type højkvalitets, ukomprimeret lydformat. På grund af kvaliteten af ​​filer, der er kodet i dette format, kan filstørrelserne være ganske store afhængigt af den samlede længde af lydklipet. Hvis du vil konvertere en anden type fil til WAV-formatet online, skal du bruge en online media konverter. Du har et valg blandt tjenester.