Sådan opretter du forbindelse til en ekstern vært

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem din egen (klient) pcs IP-adresse ved at klikke på 'Start' -knappen, vælge 'Kør', skrive 'ipconfig' i boksen og trykke på 'Enter'. A vinduet åbnes og fortæller dig, hvad din IP-adresse er. Bemærk dette her.

2.

Åbn en tom side i en webbrowser og skriv 'http: // ipaddress: port / tsweb / 'i adresselinjen, hvor' ipaddress 'er den klient-IP-adresse, du har opnået ovenfor, og' port 'står for TCP-portnummeret på servercomputeren. Tryk' Enter '.

3 .

Vælg 'Ja', hvis du bliver bedt om at installere ActiveX-kontrollen til fjernbetjeningen. Når den er installeret, vises siden Web-tilslutning til fjerndisken i browseren. Klik på 'Connect'.

4. Indtast dit brugernavn og adgangskode, når Windows login-skærmen vises, og klik på 'OK'. Du vil nu se fjernbetjeningens skrivebord, og du kan navigere som du ville på din egen computer. Når du er færdig, skal du klikke på knappen 'X' i øverste højre hjørne af browservinduet.

Fjernværtscomputere kaldes også servercomputere, da de fungerer som en server, hvor klienten kan få adgang. Formålet med fjern hosting eller fjernadgang er at give brugeren mulighed for at manipulere filer på en anden computer end den, der bliver brugt. Ved hjælp af Windows er dette en forholdsvis enkel proces. Men hvis du bruger en Mac og ønsker at få adgang til en fjernhost, skal du først installere ekstern software.