Embarq 768K DSL Modem Installationsvejledning

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut den ene ende af et Ethernet-kabel til den gule Ethernet-port på bagsiden af ​​Embarq-modemet. Porten er mærket '10 / 100M.'

2.

Tilslut den anden ende enten til Ethernet-porten på bagsiden af ​​din computer eller til Ethernet-porten på bagsiden af din router, hvis du opretter et netværk. Tilslut telefonledningen, der løber fra din vægstik til telefonporten bag på Embarq-modemet.

3.

Slut den ene ende af vekselstrømsadapteren til den resterende åbne port på modemet. Tilslut den anden ende til en stikkontakt.

4.

Tryk på Embarq-modemets tænd / sluk-knap. Åbn en webbrowser og naviger til http://192.168.2.1. '1234' i feltet 'Kodeord' og klik på 'Log ind'.

5.

Skriv en ny adgangskode til brug for modemet i feltet 'Ny adgangskode'. password igen i feltet 'Re-Type Password' og klik på 'Apply.'

6.

Klik på linket 'Wizard Setup'. Klik på 'Mode' og vælg 'Routing. 'Klik på' Multiplex 'rullemenuen og vælg' LLC. 'Klik på' Næste '.

7.

Klik på knappen' Hent IP-adresse automatisk 'og vælg' Næste. 'Vælg' Gem indstillinger 'for at afslutte installationen af ​​Embarq-modemet.

Tips og advarsler

  • Embarq-modemet leveres med et gult Ethernet-kabel, dog , kan du bruge ethvert mærke af Ethernet-kabel, når du installerer modemet.
  • Modemet indeholder et diagnostisk værktøj til at hjælpe med fejlfinding af forbindelsesproblemer. Hvis du oplever problemer, skal du navigere til http://192.168.2.1 og Indtast dit kodeord. Klik på 'Log ind'. Vælg linket 'Diagnostisk' under overskriften 'Vedligeholdelse' og følg instruktionerne på skærmen.
  • Modemet er det hardware, der gør det muligt for din computer at få adgang til internettet via en internetudbyder, som f.eks. En Embarq 768K DSL-forbindelse. Inden du åbner sociale netværk eller e-mails med familie, skal du konfigurere dit Embarq-modem korrekt. Installation af modemet er en simpel proces, der ikke kræver ekstra værktøjer og består kun af at tilslutte nogle få kabler og kontrollere nogle få indstillinger.