Sådan installeres Wi-Fi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg den rigtige router til dine behov. Der er mange typer routere såvel som forskellige kompatibiliteter. Den, der skal kigge efter, er 802.11g, fordi den er kompatibel med næsten alt og tilbyder fremragende ydeevne.

2.

Vælg den bedste placering til routeren. at placere det i din virksomhed er loftet et godt sted, fordi det vil være i stand til at sprede signalet i alle retninger. Du kan også gøre det i et af hjørnerne af virksomheden eller gøre det på et kontor. Loftet er mest fordelagtigt, fordi det er så meget tættere på kunderne.

3.

Slut computeren til modemet og routeren ved hjælp af de Ethernet-kabler, der fulgte med routeren Brug et kabel til at forbinde modemet til routerens internetafsnit og brug en anden til at forbinde port 1 på routeren til Ethernet-stikket på din computer.

4.

Tænd din computer, router og modem, og giv modemet tid til at oprette forbindelse til internettet. Åbn en webbrowser på din computer, og kontroller, om din internetforbindelse virker. Hvis det er, ved du, at din Wi-Fi internetforbindelse fungerer. Gå til adressen i routerhåndbogen i din browser (for eksempel Linsksys 'adresse er 192.168.1.1). Denne adresse fører dig til konfigurationssiden, hvor du kan konfigurere din trådløse internetforbindelse.

På konfigurationssiden konfigurerer du din Wi-Fi på den måde du ønsker. Dette inkluderer tilføjelse af sikkerhed, navnet på dit netværk og alt andet, du måske vil medtage, gør din forbindelse unik.

5.

Afbryd kablet fra port 1 og din computer. Nu da den trådløse router er konfigureret og udsendt, behøver du ikke at blive tilsluttet mere. Den bedste måde at teste på er at flytte til den modsatte side af din virksomhed og se, hvor god din internetforbindelse er. Hvis det virker hurtigt, har dine kunder ingen problemer.

Med prisen for trådløse enheder faldende betydeligt, er det meget lettere for folk at installere deres egne Wi-Fi-forbindelser hjemme eller på deres forretningssted. En Wi-Fi-forbindelse adskiller sig fra en trådløs forbindelse, fordi Wi-Fi-forbindelsen typisk ikke har adgangskode for at få adgang til internettet, fordi den gratis tilbydes kunderne. Men oprettelsen af ​​en Wi-Fi-forbindelse er den samme proces som oprettelse af et trådløst internetnetværk.