Sådan finder du folks optegnelser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug People Search ved ZabaSearch. ZabaSearch giver dig mulighed for at søge efter poster om en person baseret på enten hendes navn og den stat, hvor hun bor eller hendes telefonnummer. Søge resultaterne returnerer en liste over ikke kun offentlige poster, men også en liste over websteder, som den person, du søger efter vedligeholder. Disse kan omfatte sociale netværkssider og personlige websider.

2.

Brug folksøgning. Kun folkesøgning giver dig mulighed for at søge efter for- og efternavn og stat. Søge resultaterne returnerer en liste over alle, der bor i en bestemt stat, der matcher (eller tæt matcher) navnet at du har indtastet. Når du har fundet en persons profil, vil du blive behandlet på en liste over alle enkeltpersoners registre, der er et spørgsmål om offentlig information.

3.

Brug Pipl. Pipl giver dig mulighed for at søge efter personer baseret på navn, e-mail-adresse, et online skærmnavn, et telefonnummer eller et firmanavn. Som med de førnævnte søgemaskiner vil Pipl derefter vende tilbage til dig en liste af alle offentlige dokumenter relateret til den person, du søger efter. Du kan derefter gennemse disse poster ved hjælp af din webbrowser og udskrive alt hvad du behøver ved hjælp af en printer, der er tilsluttet din computer.

Meget information om en person, selv genstande, der kan virke ret private, er et spørgsmål om offentlig registrering. Du kan finde mange data om en person, f.eks. Hvor hun bor, eller hvor mange hurtige billetter hun har fået ved hjælp af internettet. Der er mange websteder, der giver dig mulighed for at finde offentlige dokumenter om en person, der kun bruger personens navn og det land, hvor han bor.