Sådan laver du en Yahoo Email

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til 'Yahoo.com' og klik på 'Yahoo! Mail.' Dette vil tage dig til 'Yahoo Mail' skærmbilledet. Fordi du opretter en ny e-mail-konto, skal du gå til bunden af ​​siden under 'Har du ikke et Yahoo! ID?'

Udfyld dine personlige oplysninger, herunder navn, køn, fødselsdag, land og postnummer.

3.

Vælg dit id og din email. Prøv at vælge noget et ID / e-mail, der er tydeligt og vedrører dig personligt. Hvis du opretter en e-mail-konto, der skal bruges til enhver form for forretningsrelaterede formål, skal du sørge for at vælge et id og en e-mail, der er professionel.

4.

Vælg en adgangskode. Sørg for, at dit kodeord kun er kendt for dig, og at det består af en række forskellige tegn.

5.

Giv en alternativ e-mail-konto, hvis du ønsker at få adgangskoden sendt til dig i tilfælde af at du glemmer det. Vælg også dine hemmelige spørgsmål og giv svarene. Disse er sikkerhedsforanstaltninger. Hvis du glemmer din adgangskode eller id, bliver du bedt om at besvare disse spørgsmål korrekt for at få adgang til din email.

6.

Indtast sikkerhedskoden i det angivne rum. Hvis du ikke kan læse koden, skal du klikke på 'Prøv en ny kode.'

7.

Klik på 'Opret min konto.' Din nye Yahoo-e-mail-konto vil blive oprettet. kan nu logge ind på din konto, når du kan lide for at sende og modtage ny mail.

I dage tidligere syntes en postadresse og postkasse i slutningen af ​​din indkørsel en absolut nødvendighed. I dag besidder en e-mail-konto næsten lige så vigtigt. Uanset om det er brugt til at modtage regninger, meddelelser, opdateringer fra venner og familie eller oplysninger om din checkkonto, vil en e-mail-konto være afgørende. Heldigvis er oprettelsen af ​​en e-mail-konto, især med Yahoo !, en simpel opgave, der kun kræver en Få minutter af din tid. Yahoo! s e-mail-tjeneste er gratis, og du kan tilmelde dig fra enhver computer.