Sådan ændrer du postkassens størrelse i Exchange

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen på Exchange Server og vælg 'Alle programmer.' Vælg 'Administrative Tools' og vælg 'Active Directory Users and Computers.'

2.

Klik på servernavnet på venstre side af vinduet. I de muligheder, der udvides under serveren, skal du klikke på 'Brugere'. En liste over brugerkonti vises i detaljerne i vinduet.

3.

Højreklik på den bruger, du vil redigere, og vælg 'Egenskaber'. I det åbnede vindue skal du klikke på fanen mærket 'Exchange General'. Klik på 'Lagergrænse' nederst i vinduet.

4.

Indtast en ny postkassestørrelse i tekstboksen 'Maksimal størrelse'. Klik på 'OK' for at gemme dine ændringer i brugerens postkasse.

Tips og advarsler

  • Du kan gentage disse trin med flere brugere konfigureret på domæne for at give hver bruger en bestemt mailboksstørrelsesgrænse.
  • Exchange Server-administratoren angiver størrelsen for hver postkasse i e-mail-databasen. Administratoren kan indstille en global grænse for alle e-mail-postkasser på netværket, og han kan indstille brugerdefinerede grænser for bestemte brugerkonti. Dette er gavnligt, når du har en postkasse, der modtager dokumenter fra brugere, og postkassen har brug for ekstra lagerplads til de store filer. Maksimal grænse for postkasse er angivet i Active Directory-værktøjet.