Sådan ændres et kodeord og brugernavn

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din konto på det angivne websted ved hjælp af dit nuværende brugernavn og adgangskode.

2.

Nu hvor du er logget i, skal du kigge efter en knap eller fane, der linker til dine kontoindstillinger. Nogle websteder kan have et link til dette område, der er angivet som 'Min konto', 'Mine indstillinger' eller 'Kontoindstillinger'. Her skal du være i stand til at ændre din adgangskode.

3.

Se efter en mulighed for at ændre dit kodeord og brugernavn, når du har fået adgang til dine kontoindstillinger. Afhængigt af webstedet kan du blive bedt om at indtaste dit nuværende brugernavn og adgangskode for at bekræfte din identitet. Nogle websteder kræver måske, at du indtaster et CAPTCHA (computergenereret svar) for at sikre, at du ikke er en hackingcomputer.

p> Vælg et nyt kodeord og brugernavn, der ikke har nogen relation til dine gamle. Prøv at medtage numre og symboler i dit nye kodeord for at øge dets styrke.

5.

Altid Sørg for at gemme ændringerne i dine kontoindstillinger, når du er fin ished. Se efter en knap eller et link for at klikke nederst på siden for at gemme dine nye kontoindstillinger.

Tips og advarsler

  • Skriv ned dit nye brugernavn og adgangskode, hvor du nemt kan få adgang til det, indtil du husker de ændringer, du har foretaget.
  • At ændre din adgangskode og brugernavn til et websted kan være en god måde at holde din konto sikker på. Uanset om dit kodeord ikke er stærkt nok, eller hvis du bare tror, ​​at nogen måske har adgang til dit brugernavn, er det aldrig en dårlig idé at ændre dem fra tid til anden. Afhængigt af hjemmesiden kan du blive bedt om at bekræfte dit nuværende brugernavn og adgangskode for at foretage ændringen.