Sådan forbindes via trådløs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Windows Vista

1.

Åbn startmenuen og klik på 'Opret forbindelse til.'

2.

Vælg trådløst netværk, som du gerne vil oprette forbindelse til og klikke på 'Connect'.

3.

Indtast netværksnøglen (se Tips), hvis du bliver bedt om det, og klik på 'Connect.'

Windows 7

1.

Klik på ikonet for trådløs netværksforbindelse på proceslinjen, der er placeret til venstre for uret. Ikonet vil have et billede af fem søjler, der stiger i højden fra venstre mod højre.

2.

Klik på det trådløse netværk, du gerne vil deltage i. Klik på 'Connect' for at deltage i netværket. Hvis du altid vil oprette forbindelse til dette netværk, når det registreres, skal du markere afkrydsningsfeltet i feltet 'Opret forbindelse automatisk.'

3.

Indtast netværksnøglen (se Tips) hvis du bliver bedt om det, og klik på 'Connect'.

Tips og advarsler

  • Netværksnøglen er en unik kode eller adgangskode, der bruges til at forhindre uautoriserede brugere i at få adgang til dit netværk. Hvis du ikke kender din netværksnøgle, skal du kontakte din systemadministrator eller logge ind på din router for at få den. For at logge ind på de fleste Linksys-routere, skal du indtaste '192.168.1.1' i din webbrowsers adressefelt og trykke på enter. Som standard skal brugernavnet være tomt og passwordet er 'admin'. For specifikke instruktioner vedrørende din særlige router, henvises til dokumentationen i originalemballagen.
  • Tilslutning til et trådløst netværk fra din computer er en meget enkel proces. Når indstillingerne er konfigureret korrekt, forbinder din computer automatisk til netværket, hver gang det er inden for rækkevidde. Tilslutning til et trådløst netværk giver dig mulighed for ikke kun at få adgang til internettet, men også dele filer og mapper med andre computere, der er tilsluttet netværket.