Sådan laver du et chatroom

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug Chatzy. Chatzy er en tjeneste, der giver dig mulighed for at oprette et chatrum i løbet af få sekunder. Alt du skal gøre er at give en titel til dit værelse, vælg farveskemaet, inviter en person og klik på 'Opret mit chatrum.' Dit værelse vil derefter blive oprettet og hostet på Chatzy hjemmeside (chatzy.com). Selvom chatrummet er gratis, slettes det automatisk, når den sidste person logger ud af lokalet.

2.

Brug Meebo. Meebo giver dig mulighed for at oprette et permanent chatrum, som du derefter kan integrere i HTML-koden på din egen hjemmeside. Du skal blot gå til Meebo-webstedet (meebo.com/rooms) og klikke på 'Opret et værelse' for at starte installationsprocessen. Du kan tilpasse ethvert aspekt af dit chatrum, herunder dets samlede størrelse og hvor mange personer der samtidig kan logges ind på chatrummet på et hvilket som helst tidspunkt.

3.

Brug Speeqe. Speeqe (speeqe.com) giver dig mulighed for at oprette dit eget chatrum på internettet næsten øjeblikkeligt - alt du skal gøre er at skrive i din unikke webadressens webadresse. Du kan derefter give denne adresse ud til venner, som du vil tale via internettet. I modsætning til andre gratis chatrum kræver Speeqe-værelser, at alle brugere har enten Google's 'Talk' -software eller Jabber.

Et chatrum er et sted på internettet, hvor folk kan komme sammen og tale med hinanden ved hjælp af deres computere. Chatrum giver flere personer mulighed for at sende sms'er frem og tilbage til hinanden, som alle i værelset kan læse samtidigt. Et chatrum kan være en populær tilføjelse til et websted, da det giver besøgende mulighed for at kommunikere med hinanden. Internetets magt giver dig mulighed for at oprette et chatrum gratis, når som helst du vil.