Sådan oprettes dokumentsigneringscertifikat til Windows 2003 Standard uden brug af Enterprise

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen på din Windows 2003-server. Klik på 'Alle programmer' og vælg 'IIS Resources'. Klik på 'Self SSL.' I listen over muligheder.

2.

Klik på 'Næste' på åbningsguiden. Det næste vindue beder dig om webstedets oplysninger. Indtast dit fulde navn og organisation for hjemmesiden og klik på 'Næste'.

3.

Vælg 'Brugerdefineret' i vinduet 'Opsætningstype'. klik på 'Næste'. I det næste vindue skal du markere afkrydsningsfeltet 'Self SSL 1.0'. Klik på 'Næste'.

4.

Klik på 'Afslut' på det endelige opsummeringsskærmbillede. Det underskrevne certifikat er installeret på din webserver. Du kan teste dit nye certifikat ved at åbne dit websted ved hjælp af prefixet 'HTTPS' i webbrowseren.

Signerede certifikater giver websteder med Secure Socket Layer (SSL) information til dit websted. SSL bruges til overførsel af følsomme oplysninger såsom socialsikringsnumre og finansielle og bankoplysninger. Du kan oprette et underskrevet certifikat på Windows 2003, selvom det ikke er en virksomhedsversion. SSL-certifikatet giver dit websted den kryptering, der er nødvendig til test- eller produktionsdata.