Sådan gemmes Flash Player Files

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug SaveFlash. (Se Referencer.) SaveFlash er et computerprogram, som du skal downloade og installere. Det koster et engangsgebyr på 19,99 dollar. Når du er installeret, skal du åbne din webbrowser og navigere til den side, der har den Flash Player-fil, som du vil gemme. Klik på 'SaveFlash' værktøjslinjen og vælg 'Gem valgt' for at gemme Flash Player-filen til din computer. < /p>

2.

Brug KeepVid. (Se Referencer.) KeepVid er et gratis webværktøj, der giver dig mulighed for at gemme Flash Player-filer fra websteder som YouTube eller Metacafe. Du skal blot navigere til webstedet, der indeholder den Flash Player-fil, som du gerne vil gemme og derefter kopiere URL'en til den video til adresselinjen på KeepVid-webstedet. Du kan derefter downloade og gemme Flash Player-filen til din harddisk.

3.

Brug VideoDownloader. (Se Referencer.) VideoDownloader er et andet websted, der giver dig mulighed for at gemme Flash Player-videofiler direkte til din computer fra din webbrowser. Du skal blot kopiere webadressen til den side, der indeholder Flash-videofilen, som du vil gemme i adresselinjen på VideoDownloader. Vælg det websted, du gemmer videoen fra ved hjælp af rullemenuen, og klik på 'Download' for at gemme Flash Player-fil til din computer.

Flash Player-filer er videofiler, der findes på websteder som Hulu, YouTube og Metacafe. Disse er videoer, du ser på internettet uden at downloade noget til din harddisk. Hvis du faktisk vil gemme en Flash Player-fil til din computers harddisk for at se i tider, hvor der ikke er internetforbindelse, kan du bruge et hvilket som helst antal programmer, der gør det muligt for dig at gøre dette.