Sådan overvåger du netværkssikkerhed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start'.

2.

Klik på 'Kontrolpanel.'

3.

Åbn 'Windows Firewall.'

4.

Klik på 'Avancerede indstillinger' for at se præcis, hvilke parametre der er indstillet på computerens netværkssikkerhedsindstillinger. fortæl dig præcis, hvilke typer indgående og udgående forbindelser der tillades automatisk af Windows Firewall, og som er deaktiveret. Du kan bruge dette til at se præcis, hvad din computer bliver beskyttet imod.

5 .

Klik på hyperlinket Tillad et program eller en funktion for at oprette en bestemt undtagelse for et program, som Windows Firewall ellers kan blokere. Hvis du deltager i fildeling, computer til computer kommunikation eller afspilning af enhver type af computerspil på internettet kan du bruge dette hyperlink til at tilføje en undtagelse, så Windows Firewall tillader denne type udgående eller indgående forbindelse, i modsætning til at blokere den automatisk.

6.

p> Klik på 'Skift meddelelsesindstillinger' for at se præcis hvilke typer af Der oprettes automatiske meddelelser på din computer. Hvis en bestemt type indtrenger eller forbindelse, der er blokeret, forsøger at kommunikere med din computer, underretter Windows Firewall dig automatisk. Du kan bruge denne skærm til at se præcis, hvilke typer forbindelser der vil udløse en advarsel, se en historie om alle disse typer indgående forbindelser og ændre de, som du bliver opmærksom på, når de sker.

Hvis din computer er forbundet til internettet, er netværkssikkerhed noget, som altid skal være bagved. Det er meget nemt at tro, at du åbner en relevant e-mail eller tror, ​​at du downloader en passende fil og tilfældigt downloader en virus eller tillader en hacker på din maskine. Hvis du vil overvåge den aktuelle tilstand af din netværksforbindelsess sikkerhed, kan du bruge Windows Firewall.