Sikkerhedstræning for cyberkriminalitet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Historie

Cyberkriminalitet og sikkerhedsforskning stammer tilbage til den tid, hvor computerteknologien var i sin barndom. Forskende forskere og forskere eksperimenterede med nye software- og hardwareprodukter, der fandt sikkerhedssvagheder og potentielle udnyttelser. Kriminelle begyndte at udnytte disse sikkerhedshuller og begå cyberkriminalitet - som regel en slags bedrageri eller tyveri af digital information eller identitet. Sikkerhedstræning med cyberkriminalitet med sine rødder i sikkerheds- og sikkerhedsafdelingen for sikkerheds- og sikkerhedsministeriet giver sikkerhed og lægge personale unikke uddannelsesmuligheder inden for computersikkerhed.

Betydning

Arbejdstagere, der er uddannet i cybersikkerhed, er stærke aktiver til den overordnede sikkerhed plan for en virksomhed eller organisation. Nogle computer- og netværksuddannelsesprogrammer, som ISC (2) s CISSP eller GSEC fra SANS, fokuserer på bred forebyggelse af cyberkriminalitet, mens andre kurser tilbyder mere specifik træning på områder som forebyggelse af kreditkortsvindel eller webapplikationssikkerhed. certificering i forbindelse med sikkerhedstræning i forbindelse med cyberkriminalitet som en del af en større organisationssystems sikkerhedsplan er nøglen til at opretholde datasikkerhed.

Tidsramme

Forebyggelse af forebyggelse af cyberkriminalitet tager overalt fra en time til flere år at afslutte. Afhængigt af omfanget af uddannelse kan medarbejdere forvente at modtage afrundede oplysninger om, hvordan man genkender og forhindrer cyberkriminalitet, hackerangreb, bedrageri og computeridentitetstyveri. Stort bureauer udfører regelmæssig cybersikkerhedstræning og årlig genopfriskningstræning til sikkerhedspersonale. Hurtig og regelmæssig forebyggelse af cyberkriminalitet er en integreret del af forebyggelsen af ​​cyberangreb, ifølge justitsministeriet.

Misforståelser

Mange betragter cyberkriminalitet som en alt for teknisk problem - en, som brugerne ikke kan bekæmpe. Brugere, der er korrekt uddannet til forebyggelse af cyberkriminalitet spiller imidlertid en meget aktiv rolle i modvirkning af virus, phishing-angreb og computerbaseret identitetstyveri. Mens nogle sofistikerede cyberkriminalitet drejer sig om teknisk udnyttelse i hardware eller software, rammer langt størstedelen af ​​bedrageri og identitetstyveri cyberkriminalitet på brugerniveau og lader en bruger inddele oplysninger, såsom kreditkortnumre og adgangskoder. Sikkerhedsuddannelse for cyberkriminalitet gør brugerne opmærksomme på disse tricks og giver medarbejdere mulighed for at forhindre cyberkriminalitet.

Juridiske spørgsmål

Et vellykket cyberkriminalitet kan have ødelæggende virkninger på en organisation. Under 18 U.S.C. Sektion 1030 - den føderale lov, der regulerer cyberkriminalitet - der er hårde sanktioner for brud på computerens sikkerhed. Brugere og informationsteknologipersonale (IT), der er uddannet i cyberkriminalitet, reducerer ikke kun risikoen for et vellykket angreb drastisk, men giver også troværdighed til organisationens evne til at sikre privat information på en tilstrækkelig måde. Korrekt uddannelse af cyberkriminalitet er afgørende for at beskytte digitale aktiver i en organisation. Sikkerhedstræning for cyberkriminalitet er et værdifuldt aktiv for personale i enhver branche. Med den stigende tendens i computer hacking tilbyder organisationer og virksomheder flere muligheder for cyberkriminalitet og netværkssikkerhedstræning. Kurser varierer i indhold og længde, fra tekniske niveauer, hvordan man sikrer netværk og computerbrugere styring og administration på ledelsesniveau. Sikkerhedsuddannelse på cyberkriminalitet på regeringsniveau sikrer sikkerheden for de netværk, der driver vores nations kritiske infrastruktur, bemærker US Department of Justice.